Nostalgične i moderne duhovite animirane serije na Iskon.TV-u

blank

Na Iskon.TV je stigao Nicktoons, najbolji miks animiranih serija, a tv kanal će zamijeniti Comedy Central koji prestaje s emitiranjem

U gledanju novog televizijskog kanala Nicktoons na Iskon.TV uživat će djeca, a kanal emitira program s naglaskom na nostalgičnim i modernim duhovitim animiranim serijama. Nicktoons je britanska televizija koja je s radom počela 22. srpnja 2002. godine i to je sestrinski kanal poznatog dječjeg tv kanala Nickelodeon.

Iskon.TV možete gledati i na svojem mobitelu, uz uslugu Iskon.TV Player i besplatnu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti na Android i iOS pametne telefone. Usluga je dostupna uz naknadu svim Iskonovim korisnicima paketa.

Znate li da prestanak šaltanja TV programa umanjuje rizik od bolesti palca za 75%? Čuvajte palac, uzmite Iskon.TV s pametnim preporukama i organiziranim TV sadržajem po kategorijama. Iskon.TV preporučuje sadržaj koji bi vas mogao zanimati pa lako možete otkriti nove serije, emisije ili filmove koje još niste pogledali (ili ih pogledati ponovno). U svako doba dana pronađite nove preporuke prilagođene vašim navikama gledanja.