Uređaji koji mijenjaju svakodnevni život u domu

blank

U Milanu se održava jedan je od najvećih međunarodnih kuhinjskih događaja, sajam EuroCucina 2024.

Samsung Electronics na sajmu u Milanu predstavlja povezani stil života i novu liniju ugradbenih uređaja, s fokusom na besprijekornu povezanost. Nova kuhinja predstavljena je na jednom od najvećih međunarodnih kuhinjskih događaja i trajat će od 16. do 21. travnja na Rho Fiera Milano.

Samsung će iskoristiti događaj da pokaže kako će povezanost između više uređaja — kao i inovativne značajke novih ugrađenih proizvoda — promijeniti svakodnevni život u domu. Samsungov štand na EuroCucini poziva posjetitelje u glavne zone koje se sastoje od Bespoke AI i Premium Built-in Kitchen.

Posebno u zoni Premium Kitchen, Samsung planira predstaviti tri nova ugradbena proizvoda koji odgovaraju europskom stilu života i prepuni su novih inovativnih značajki.

Samsung u Bespoke AI zoni ističe poboljšano korisničko iskustvo korištenjem više zaslona. Ključne sastavnice umreženog doma su AI Family Hub i AI Home, 7-inčni zaslon ugrađen u Bespoke AI Laundry Combo perilicu i sušilicu rublja kao i u Anyplace Induction indukcijsku ploču.

Korisnici mogu, korištenjem ugrađenih zaslona, dobiti korisne informacije o samom uređaju ili dobiti telefonski poziv izravno na Bespoke AI Laundry Combo dok peru rublje. Ali najvažniji dio je da zasloni omogućuju uređajima da se povežu s drugim uređajima i upravljaju njima, dopuštajući korisnicima da uživaju u većoj pogodnosti kroz ekosustav SmartThings.

Na primjer, imaju SmartThings 3D Map View, trodimenzionalnu perspektivu doma koja locira povezane Samsungove uređaje u cijeloj kući. Pojednostavljuje radnje poput isključivanja povezanih uređaja i provjere njihove potrošnje energije.

U zoni su spremni i razni scenariji stvarnog života. U određenom načinu rada kao što je SmartThings Energy Away način rada SmartThings automatski isključuje odabrane, određene uređaje i uređaje kada su korisnici izvan kuće.

Uz Optimal Charging robot usisavač puni samo do 60% tijekom sati najveće potrošnje dok Optimal Scheduling automatski raspoređuje ciklus perilice posuđa tijekom sati izvan najveće potrošnje. Sigurnost umreženih uređaja nadzire i višestruko nagrađivana Samsung Knox platforma.

blank

Na europskom tržištu Samsung je dodatno ojačao svoju poziciju brenda lansiranjem ugradbenih modela uključujući hladnjake, perilica posuđa, indukcijskih ploča za kuhanje i pećnica kao i uvođenjem inovativnih značajki kao što je AI Pro Cooking.

U Premium Built-in Kitchen zoni Samsung predstavlja tri nova proizvoda koji će osigurati prisutnost njegovog brenda na tržištu ugradbenih kuhinja. Imaju mogućnosti primjene umjetne inteligencije i nadograđenu funkcionalnost te potrošačima pružaju veliku fleksibilnost pri konfiguriranju njihovih ugradbenih kuhinja.

Široki ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem u donjem dijelu, oznake BRB6500D, prvi je široki model u Samsungovom portfelju ugradbenih hladnjaka. Zahvaljujući Wi-Fi kompatibilnosti korisnici mogu smanjiti utrošak električne energije do 10%, koristeći značajku SmartThings AI Energy Mode.

Korisnici također mogu pratiti utrošak energije i procijeniti iznos mjesečnog računa. Ako račun premaši unaprijed postavljen iznos način rada za uštedu energije može pomoći korisnicima uštedjeti energiju, promjenom brzine kompresora i učestalosti ciklusa odmrzavanja.

blank

Što se tiče održavanja svježine hrane, sustav Twin Cooling osigurava da hrana dulje ostane svježa, mijenjanjem temperature i vlažnosti u hladnjaku i zamrzivaču pomoću neovisnih isparivača i ventilatora.

Anyplace Induction indukcijska je ploča sa staklom protiv ogrebotina koja omogućuje korisnicima fleksibilno kuhanje bilo gdje na ploči za kuhanje. Ova fleksibilnost je omogućena pomoću 22 pravokutne ploče za opsežno pokrivanje ploče za kuhanje. Smanjuje „mrtve zone“ i stoga čini veću površinu za kuhanje od uobičajene Samsung indukcijske ploče za kuhanje s četiri kruga.

Samsungova nova energetski učinkovita perilica posuđa dolazi s A/B energetskim oznakama. Perilica posuđa ima WaterJet Clean sustav koji pruža intenzivno čišćenje iz svakog kuta, čime se poboljšava energetska učinkovitost.

Radi uz razinu buke od samo 41 dB kada se koristi program Extra Silence. Štoviše, putem povezivosti SmartThings korisnici mogu uštedjeti dodatnu energiju u stvarnom životu.