Usisavač uz umjetnu inteligenciju prilagođava snagu usisavanja

blank

U novoj Samsung Experience zone možete doživjeti dosad najbogatije iskustvo povezanog i inovativnog Bespoke koncepta

Prilikom posjete zagrebačkom Arena centru svakako posjetite novootvorenu Samsung Experience zone u kojoj se nalazi najnoviji na hrvatskom tržištu štapni usisavač Bespoke Jet AI koji koristeći umjetnu inteligenciju prepoznaje podlogu koja se usisava.

Ukoliko se usisava ravni pod usisavač će automatski smanjiti snagu usisavanja, a čim se dođe na podlogu poput tepiha samostalno će pojačati snagu usisavanja. Inače, maksimalna snaga usisavanja je 280 W. Potrošena energija može se pratiti na uparenoj mobilnoj aplikaciji, a korisno je što se sada spremnik za prašinu samostalno prazni.

blank

Nova Samsung zona koja je šira i bogatija nego ikad dosad temelji se na Bespoke konceptu, gdje posjetitelji uz savjet stručnjaka mogu isprobati brojne Bespoke te druge Samsung uređaje. Zona je dizajnirana tako da maksimalno prikazuje mogućnosti Bespoke koncepta kao tehnološkog ideala strasti i kreativnosti uređaja koji se svojim dizajnom maksimalno prilagođavaju domu i individualnim željama korisnika. Zonu je svečano otvorio Jong Ho Kang, CEO, Samsung Hrvatska.

Samsung Experience zona obuhvaća Bespoke i druge uređaje, poput kombiniranih perilica i sušilica s mogućnostima umjetne inteligencije, pametni AirDresser ormar te inovativne i dizajnerski primamljive hladnjake velikog kapaciteta koji su opremljeni vrhunskim tehnologijama čuvanja hrane kao što su No Frost i All-Around Cooling sustavi.

blank blank