Uskoro u Hrvatsku stiže Nokia 110 4G

blank

Nokia 110 4G bit će dostupna u žutoj, plavoj i crnoj boji, a u prodaju dolazi krajem trećeg kvartala. Cijena će biti naknadno poznata

Uz novi mobitel Nokia 105 4G, predstavljen je i model Nokia 110 4G. Uz 4G povezivost s VoLTE HD glasovnim pozivima Nokia 110 4G donosi pristupačnost s obnovljenim izbornicima i pretvaranjem teksta u govor.

Tradicionalni nordijski dizajn uključuje sjajne funkcije, a kako se tradicionalne mobilne mreže postepeno globalno ukidaju, 4G mogućnosti Nokije 110 4G savršeno su rješenje kako bi ostali u kontaktu sa svojim bližnjima.

blank

Svi Nokia telefoni prolaze kroz vodeće tvorničke testove kvalitete i trajnosti, a ni Nokia 110 4G se ne razlikuje. Njegova vrhunska kvaliteta izrade uključuje i čvrst i lijep stražnji poklopac s teksturom i vrhunskim završnim detaljima. Ovaj obični telefon opremljen je snažnom izmjenjivom baterijom od 1020 mAh.

Nokia 110 4G nudi klasične igre poput legendarne Zmije, bežičnog i žičanog FM radija, punog pristupa internetu, video i MP3 playera te proširive pohrane (do 32 GB). S aplikacijama poput Oxfordski
engleski možete izvježbati engleske riječi i fraze. QVGA stražnja kamera čini Nokiju 110 4G najjeftinijm 4G Nokia telefonom s kamerom. Cijena za sada nije poznata.

Nokia 110 4G uz opciju uvećanih izbornika omogućuje navigaciju jednostavnijom za korištenje. Nova značajka pretvoranja tekst u govor omogućuje odmaranje očiju od zaslona telefona. Naravno, ima i LED lampu za osvjetljavanje mračnih prostora.

blank