Uz slušalice Moto buds+ čut ćete svaki detalj i osjetiti bas

blank

Motorola i Bose predstavljaju nove moto buds+ slušalice, a ističu se kombinacijom jasnoće, intenziteta, stila i inovacije

Dva legendarna brenda sa zajedničkom predanošću inovacijama, Motorola i Bose, radili su zajedno na novom Sound by Bose, slušalicama moto buds+. Uz Hi-Res Audio, naprednu kontrolu buke i sustave s tri mikrofona, upakirane u elegantno, vodootporno kućište nove slušalice redefiniraju audio doživljaje u pokretu.

Moto buds+ koriste Bose stručnost kako bi pružili nezaboravno korisničko iskustvo uključujući impresivnu aktivnu kontrolu buke i podešavanje ekvilizatora, za nevjerojatno kvalitetan zvuk u pokretu.

“Bili smo oduševljeni što radimo s Motorolom i imamo priliku podijeliti našu stručnost za lansiranje moto buds+ slušalica. Uz integraciju Sound by Bose, Motorola korisnici sada imaju pristup slušalicama koje nude besprijekorno povezivanje s njihovim uređajima, kao i visokokvalitetni zvuk i poništavanje buke koje su očekivali”, rekao je Nick Smith, viši potpredsjednik za strategiju i poslovni razvoj u Boseu.

blank

blank

Moto buds+ također uključuju dva dinamička zvučnika profesionalno podešena za isporuku jasnijih vokala i dubokog, dinamičnog basa, omogućujući čišći i intenzivniji audio doživljaj. Korisnici mogu uživati u glazbi studijske kvalitete s Hi-Res Audio tehnologijom, koja snima zvuk u širem rasponu i s 3 puta više detalja na Hi-Res Audio aplikacijama za streaming.

Moto buds+ također su kompatibilni s tehnologijom Dolby Head Tracking kada su uparene s najnovijom obitelji pametnih telefona Motorola edge s podrškom za Dolby Atmos, kao što su motorola edge 50 ultra i edge 50 pro.

Prilagođavanjem zvuka dok korisnik pomiče glavu Dolby Head Tracking slušateljima daje prirodnije i realnije iskustvo. Kada se upare sa svojim omiljenim zabavnim sadržajem u Dolby Atmosu korisnici će također uživati u još boljem zvučnom iskustvu s većom jasnoćom, detaljima i dubinom.

blank

Korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim moto buds+ s novom aplikacijom moto buds, koja se besprijekorno integrira s cijelim Motorola ekosustavom i nudi poboljšane mogućnosti prilagodbe. Unutar aplikacije korisnici imaju pristup brojnim značajkama, uključujući dinamičko aktivno poništavanje buke koje nudi izbor između različitih razina kontrole buke.

Također mogu omogućiti aktivni prilagodljivi način rada koji inteligentno prepoznaje zvukove iz okoline, automatski prilagođavajući uklanjanje buke. Za trenutke kada korisnici trebaju ostati u kontaktu sa svojom okolinom, omogućavanjem Transparency Modea, mogu čuti zvuk oko sebe kako ne bi propustili što se događa dok nose slušalice.

Telefonski pozivi i videopozivi su bez prekida na moto buds+, čak i kada vrijeme ili pozadinska buka stvaraju dodatnu buku. Dizajnirane imajući na umu korisnike u pokretu, moto buds+ slušalice imaju dva sustava s tri mikrofona koji hvataju zvuk s tri različite točke, što rezultira boljim potiskivanjem okolne buke i poništavanjem jeke.

Slušalice također donose CrystalTalk AI, koji uključuje napredni algoritam protiv vjetra, omogućujući da se glasovi korisnika čuju u bučnim okruženjima. Moto buds+ slušalice nude 8 sati reprodukcije uz samo jedno punjenje i još 3 sata slušanja nakon samo 10 minuta punjenja, a potpuno napunjena kutija omogućuje do 38 sati korištenja, uz bežično punjenje.

blank