Velike tipke, veliki znakovi: meanIT Senior Flip 1

blank

U hrvatskim mobilnim mrežama trenutno se koristi 70 posto pametnih telefona dok 30 posto čine klasični mobiteli poput meanIT Senior Flip 1

U 2019. godini oko 90 posto svih novokupljenih mobitela u Hrvatskoj bili su pametni telefoni dok na ostale mobitele, najčešće one s fizičkim tipkama, otpada oko 10 posto. Istovremeno, u hrvatskim mobilnim mrežama je u prošloj godini bilo 70 posto pametnih telefona, što je za oko 3 posto više nego u 2018. godini.

Klasični mobiteli još uvijek se i koriste i kupuju, a svoje mjesto pod suncem traže benefitima kakve ne nude pametni telefoni: velikim fizičkim tipkama, velikim znakovima na ekranu i velikim ikonama na ekranu. Naravno, i ugrađene baterije traju višestruko duže nego na smartphoneovima.

blank

U naše ruke je dospio klasični mobitel meanIT Senior Flip 1, dostupan za kupnju u hrvatskim trgovinama i u meanIT web shopu. Isprobali smo sve funkcije koje mobitel nudi, a ističu se SOS tipka i FM radio koji funkcionira i bez priključenih slušalica.

Cijena za meanIT Senior Flip 1 (svibanj 2020.) je 299 kuna, a možete birati između crne i crvene boje kućišta koje ugodno leži u rukama. Što sve nudi simpatični mobitel hrvatskog branda meanIT pogledajte u našem video filmu: