Više od milijun monitora koji mogu sve uraditi sami

blank

„Uradi sve“ odnosi se na mogućnost računalnog monitora emitiranja različitih funkcionalnosti, ali bez spojenog računala

Samsung je dosegao brojku od milijun prodanih pametnih monitora, s kojima je počeo krajem 2020. godine, a novi model Smart Monitor M8 još će više poboljšati prodajne rezultate. Samsung Smart Monitor M8 već se okitio i nagradom – u Las Vegasu je u siječnju ove godine dobio prestižno priznanje CES 2022 Innovation Awards za široku lepezu njegovih tehnologija prikaza.

Novi „uradi sve“ monitori podržavaju Smart Hub pružajući savršen kućni ured i okruženje za školske obveze bez potrebe za povezivanjem s računalom ili bilo kojim drugim vanjskim uređajem. Osim toga, monitor korisnicima omogućuje uživanje u raznim OTT uslugama kao što su Netflix, Samsung TV Plus i YouTube.

blank

Počele su prednarudžbe za M8 u SAD-u, Njemačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama 28. ožujka 2022. Prednarudžbe za proizvod nadmašile su očekivanja tvrtke, odražavajući popularnost proizvoda u cijelom svijetu. U prvom tromjesečju prodaja serije Smart Monitora, uključujući i prodaju M8 po narudžbi, porasla je za približno 40% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

„Kako potrošači sve više rade, uče i zabavljaju se kod kuće Smart Monitor redefinira tradicionalnu ulogu monitora i nudi niz značajki za poboljšanje bilo kojeg načina života. Oduševljeni smo što smo dosegli ovu prekretnicu od milijun jedinica i predviđamo da će se potražnja nastaviti jer potrošači diljem svijeta žele živjeti pametnije, svaki dan”, rekla je Hyesung Ha, izvršna potpredsjednica odjela za vizualne zaslone u tvrtki Samsung Electronics.

blank