Vlasnik ste premium Samsunga? Iskoristite brojne popuste i ponude

blank

Uz Samsung Members aplikaciju možete se počastiti vikend odmorom, besplatnim zdravstvenim pregledima i tretmanima ljepote

I ne samo to, možete se dodatno obrazovati zahvaljujući upravo pokrenutom Samsungovom programu vjernosti za najvjernije korisnike, a pogodnosti iz Samsung Lounge programa mogu koristiti vlasnici premium Samsung pametnih telefona kao što su Galaxy S10, S10+, S10e, S20 FE, S20+, S20 Ultra, Note10, Note10+, Note20, Note20 Ultra, Fold, Z Flip i Z Fold 2.

Samsung Members aplikacija omogućuje brojne popuste i ponude, vlasnici mogu skinuti i kod ili vaučer koji mogu iskoristiti neograničen broj puta, ali pogodnosti Samsung Lounge programa nisu djeljive i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja.

Zahvaljujući ovom dugoročnom programu vjernosti, korisnici se mogu počastiti predivnim vikend odmorom, besplatnim zdravstvenim pregledima i tretmanima ljepote ili se dodatno obrazovati. Kako bi uživali u pogodnostima Samsung Lounge programa vjernosti, korisnici se trebaju ulogirati u Samsung account te imati Samsung Members aplikaciju na svom pametnom telefonu.

Korištenje je vrlo jednostavno: koristite kod ili vaučer i unosite ga kako biste ostvarili popuste pri kupovini proizvoda i usluga. Brojne pogodnosti u okviru Samsung Lounge programa vjernosti uključuju popuste na oftalmološke preglede i operacije u Klinici Svjetlost, besplatan stomatološki paket, besplatan pregled i analize kože lica u Poliklinici Bagatin, kao i povoljniji vikend odmor u hotelu Lone u Rovinju.

Nadalje, moguće je birati između velikih pogodnosti poput Cyberteachers Live učenja stranih jezika u Berlitzu ili izvrsnih popusta za razne MBA programe u Cotrugli Business Schoolu. Tu su i popusti na cijeli asortiman proizvoda u BabyCenteru kao i cijeli asortiman proizvoda u Keindl Sportu.

Zatim, popusti na najpopularnije proizvode iz portfelja Foreo i Lelo te popusti na dioptrijske okvire, kontaktne leće i dio asortimana sunčanih naočala Ghetaldus optike d.d. Posebno se ističe i širok spektar popusta na Samsungove kućanske uređaje, televizore, monitore i mobilne uređaje. U ovim pogodnostima možete uživati i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa.

„Vjernim Samsung korisnicima nastojimo uvijek pružiti vrijedna i zabavna iskustva. Program koji nudimo je nešto uistinu posebno i dostupan je samo za korisnike premium uređaja koji su proizvedeni i prilagođeni za tržišta Hrvatske, Slovenije i Srbije. Svoje vjerne korisnike nismo htjeli nagraditi tek jednokratnom pogodnošću, već poklonom u kojem će moći uživati neograničeno“, rekao je Boris Baketarić, voditelj produkt menadžment odjela, Samsung Electronics Adriatic.