Weekend se vraća u rujnu ove godine

blank

Weekend Media Festival glavni je festival medijske industrije na kojem se stvaraju nove, kreativne ideje u svakom svom rovinjskom izdanju

Weekend Media Festival ove će se godine održati od 23. do 26. rujna u Rovinju. 14. izdanje najboljeg regionalnog festivala vraća se u prostore stare Tvornice duhana te će pod sloganom „I love Weekend“ slaviti život, ljubav i zajedništvo.

Događaj je to koji privlači i ujedinjuje sve one koji su zainteresirani za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svijetu. Odabir je više od 6.000 stručnjaka, predavača, panelista, posjetitelja, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele saznati novosti iz industrije, podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse i prokomentirati nove i dolazeće trendove.

blank

Na tradicionalnom mjesto održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana te će, uz zanimljive panele i rasprave, biti zagarantirana i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mjera koje će jamčiti sigurnost svim sudionicima i gostima.

S danom najave novog WMF-a započinje i prodaja Early bird ulaznica, po najpovoljnijim cijenama koje su rezervirane samo za razdoblje od 7. do 13. srpnja!

blank