Windows 365 i Walkie Talkie stižu korisnicima Motorole ThinkPhone

Motorola ThinkPhone
Motorola ThinkPhone

U sljedećim tjednima će vlasnici pametnog telefona ThinkPhone dobiti veliku nadogradnju koja će unaprijediti poslovanje

S bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme – to je bitno poslovnim korisnicima, koji uz to cijene i sigurnost podataka na svojem uređaju. Idealan uređaj za poslovne korisnike je Motorola ThinkPhone koja omogućuje radno mjesto bilo gdje.

Uz prethodno napredan set značajki pametni telefon će u sljedećim tjednima dobiti dvije nove funkcionalnosti – Windows 365 i Push To Talk integraciju unutar funkcije Walkie Talkie koju nudi Microsoft Teams.

Potpuno iskustvo računala uz ThinkPhone i Windows 365 računalo u oblaku

Windows 365 kombinira snagu i sigurnost Microsoftove platforme u oblaku sa svestranošću i jednostavnošću korištenja PC uređaja. Integracijom ove mogućnosti u ThinkPhone Motorola nudi poslovnim korisnicima potpuno računalo u oblaku koje stane u njihov džep kako bi mogli raditi s bilo kojeg mjesta u svijetu.

blank

Korisnici ThinkPhonea sada mogu maksimalno iskoristiti integraciju sustava Windows 365 i prenijeti Windows iskustvo sa svog ThinkPhone uređaja na veći zaslon jednostavnim povezivanjem uređaja s USB-C kabelom, zajedno s Bluetooth tipkovnicom i mišem.

Korisnici mogu iskoristiti novu snagu ThinkPhonea kombinirajući ga s bilo kojim Lenovo monitorom, uključujući ThinkVision P27h monitor s 27-inčnim QHD zaslonom, kao i Bluetooth periferne uređaje kao što je Lenovo Professional Wireless Rechargeable

Kombinirana tipkovnica i miš ili Lenovo GO

Bežične ANC slušalice za potpuno Windows PC iskustvo sa svim personaliziranim aplikacijama, sadržajem i postavkama – gdje god se nalazile. Nova mogućnost ne samo što omogućuje korisnicima fleksibilnost koja podrazumijeva istinsku mobilnost i maksimalnu produktivnost već IT sektorima pruža priliku da se odmaknu od tradicionalnog poslovnog okruženja i smanje troškove.

Walkie Talkie unutar aplikacije Microsoft Teams

Kada smo zauzeti poslom važno je da je sve zgodno i nadohvat ruke, a zahvaljujući legendarnoj crvenoj tipki na ThinkPhone telefonu sve je postalo još lakše. Uz samo dva dodira korisnici mogu uživati u glatkoj integraciji telefona i računala koju pruža Think 2 Think povezivost. Sada je ta funkcionalnost dodatno proširena dodavanjem značajke Walkie Talkie unutar aplikacije Teams.

blank

Jednostavnim postavljanjem crvenog gumba za aktiviranje ove značajke korisnici imaju mogućnost trenutne push-to-talk komunikacije. Ova funkcionalnost na telefonu dostupna je odmah nakon vađenja iz kutije i savršeno integrira crveni gumb na ThinkPhoneu s mogućnošću Walkie Talkie unutar aplikacije Microsoft Teams tako da korisnici mogu trenutno jednostavno komunicirati s timovima ili sektorima koristeći Teams kanale.

Nenadmašan poslovni uređaj

Uz ThinkPhone, korisnici imaju kompletan skup sigurnosnih i značajki podrške koje pružaju najnapredniju zaštitu i jednostavno upravljanje svim postavkama uz ThinkShield platformu. Uz ThinkShield korisnici imaju pristup vrhunskoj sigurnosti, specijaliziranom hardveru, softveru i procesima koji osiguravaju sigurnost uređaja. Osim sigurnosti, ThinkPhone nudi i vrhunski i izdržljiv dizajn.

Izrađena od aramidnih vlakana, koja su jača i lakša od čelika, u kombinaciji s aluminijskim okvirom i Gorilla Glass Victus staklom, ThinkPhone je dovoljno izdržljiv da postigne certifikat IP68 za otpornost na vodu i uranjanje, kao i MIL-STD-810H testove izdržljivosti.

Tu su i premium specifikacije koje uključuju procesor Snapdragon 8+ Gen 1, veliki 6,6-inčni FHD+ zaslon, bateriju od 5000 mAh i Turbo Power punjač od 68 W koji je dovoljno snažan da napaja bilo koje prijenosno računalo Lenovo. Napredna Ultra Pixel kamera od 50 MP zaokružuje ovaj moćni uređaj, pružajući vrhunsku kvalitetu slike u svakom video pozivu, bez obzira na svjetlosne uvjete.

blank blank blank blank