Za one kojima je privatnost na prvom mjestu!

blank

Najnovija verzija Samsungovog web preglednika fokus stavlja na privatnost i sigurnost, uz Smart anti-tracking značajku

U trgovini Google Play te u Samsungovoj aplikaciji Galaxy Store dostupna je najnovija verzija internetskog preglednika Samsung Internet.

„Sa svakom novom generacijom Samsung Interneta, posvećujemo se izradi vrhunskog iskustva pregledavanja koje nikada ne dovodi u pitanje privatnost ili sigurnost. Samsung Internet 17.0 rezultat je dugogodišnjeg istraživanja s kojim smo omogućili da dosad najmoćnije i najzaštićenije iskustvo pregledavanja dođe u ruke svih korisnika Galaxy uređaja“, rekla je Heejin Chung, voditeljica Web R& D grupe u MX (Mobile eXperience) Business odjelu, Samsung Electronics.

blank

Nadogradnja Samsung Internet 17.0 web preglednika donosi nove značajke privatnosti i sigurnosti usmjerene na korisnika.

Smart anti-tracking funkciju se sada može uključiti prema vlastitim zadanim postavkama. Ova pametna značajka pomaže u blokiranju trećih strana koje pokušavaju pratiti osobne podatke korisnika, a za dodatnu zaštitu prilikom upisivanja željene URL adrese na Samsung pregledniku korisnici mogu aktivirati i sigurniju HTTPS postavku.

Uz Samsung Internet 17.0 vizualna snimka nadzorne ploče za privatnost korisnika dostupna je i putem Quick Access stranice za brzi pristup. Ovo nudi detaljan zapis o tjednim aktivnostima i postavkama koje se mogu dodatno prilagoditi tako da odgovaraju preferencijama privatnosti pojedinog korisnika.

blank

Pruža se i mogućnost korištenja vanjskog sigurnosnog sustava ili sigurnosnih ključeva na uređaju kao zamjenu za SMS ili dvofaktorsku provjeru autentičnosti. Dostupna je mogućnost povlačenja i ispuštanja kartica u prilagođene grupe kartica. Ovo poboljšanje čini navigaciju i organizaciju između različitih kartica bržom i jednostavnijom.

Samsung Internet 17.0 donosi i obogaćeno iskustvo pretraživanja kroz oznake, povijest i spremljene stranice. Preglednik prepoznaje uobičajene pogreške korisnika pri pisanju pa tako iz baze podataka, koja se temelji na oznakama i spremljenim stranicama, može obraditi različite upite za podudaranje na temelju riječi kako bi se pronašli izrazi ili čak cijele rečenice.

Fonetsko podudaranje omogućuje traženje određenih pojmova na temelju toga kako zvuče, a mogućnosti prijevoda su pojačane dodatkom od pet jezika, čime je ukupan broj dostupnih jezika povećan na 26. Za korisnike koji koriste hrvatski jezik dobro će doći ova podrška za hrvatski jezik.

blank