Otputujte u Bonn na nastup Billie Eilish

blank

Hrvatski Telekom vodi na ekskluzivni koncert jedne od najvećih glazbenih zvijezda 21. stoljeća – Billie Eilish, dobitnice Grammyja i Oscara

Sudjelovanjem u TikTok izazovu #TebeSePita možete osvojiti putovanje na koncert Billie Eilish. Nagradni natječaj Hrvatskog Telekoma traje od 4. do 16. svibnja 2022. godine. Ne uspijete li osvojiti kartu koncert moći će se pratiti i putem livestreama na MAXtv-u i društvenim mrežama Hrvatskog Telekoma.

Billie Eilish će u organizaciji Telekom Electronic Beatsa održati 1. lipnja 2022. ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u Njemačkoj, uoči samog početka dugo očekivane svjetske turneje „Happier than ever”.

Na ovom posebnom nastupu u sjedištu Deutsche Telekoma u Njemačkoj Billie Eilish, jedna od najvećih glazbenih zvijezda 21. stoljeća, nastupit će sa svojim bratom Finneasom. Između ostalih, izvest će pjesme sa svog multiplatinastog debija „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ i najnovijeg, drugog, albuma „Happier Than Ever“ koji se nalazi na vrhu ljestvica.

Hrvatski Telekom je pokrenuo TikTok challenge #TebeSePita u sklopu kojeg želi potaknuti mlade da podijele inspirativni video u kojem će prikazati kako uz pomoć interneta učiniti svijet boljim mjestom. Najbolje video uratke Hrvatski Telekom će nagraditi s čak 30 ulaznica za ovo događanje te pokriti troškove puta i smještaja u Bonnu.

15 dobitnika/dobitnica imat će priliku osvojiti po dvije ulaznice za sebe i pratnju. U sklopu natječaja osigurane su i dodatne nagrade kao što su tri mobilna uređaja Samsung Galaxy i 10 bluetooth zvučnika.

blank
317261-A4-002-043 001