Za prave filmofile: 1200 filmova i 3000 serija tjedno na Iskon.TV-u

blank

U Iskonu je u tijeku proljetna akcija s bogatim filmskim paketom, jedinom inteligentnom televizijom i superbrzim fiksnim internetom

Do kraja života (odabirete li 1 filmski naslov dnevno) mogli biste pogledati više od 20.000 filmova. Zvuči zanimljivo? I ovo će vam zvučati zanimljivo: čak 1200 filmova i 3000 serija tjedno na Iskon.TV-u.

Iskoristite Iskonovu proljetnu ponudu jer do 31. ožujka 2020. traje akcija na pakete interneta i televizije. Njihova je trenutna cijena 229,90 kuna (umjesto dosadašnjih 279,90 kuna), uz što korisnici za dodatnih 19 kuna mjesečno mogu odabrati i veliki Filmski paket kanala sa Snimalicom.

Odabirom Filmskog paketa Iskonovci dobivaju 100 kanala, od čega je čak 30 tematskih filmsko – dokumentarnih. Pretvorimo li ih u konkretne emitirane sadržaje, dolazimo do brojke od čak 1200 filmova, 3000 serija te 1000 dokumentaraca koji će im tjedno biti na raspolaganju.

Inteligentni Iskon.TV jedini u Hrvatskoj donosi iskustvo naprednog digitalnog streaming servisa, uz internet brzine do 100 Mbps, a Iskonovci će moći besplatno koristiti pun potencijal naprednog sučelja: svaki put nakon pritiska tipke 0 na daljinskom upravljaču, gledatelj dolazi na početni zaslon s personaliziranim preporukama sadržaja koji ga zanimaju ili bi mu se tek mogli svidjeti.

Algoritam, na kojem se u Iskonu kontinuirano radi u suradnji s Google partnerima, raspoznaje i doba dana u koje se u kućanstvu prate pojedine vrste sadržaja. Primjerice, mladoj obitelji će (nakon što u kratkom roku nauči obrasce biranja) prijepodne sugerirati nove epizode Peppe Pig, a navečer novi dobar triler ili akcijski film za roditelje.

Osim osobnih preporuka, na početnom se zaslonu TV sadržaji mogu pregledati i prema kategorijama pa se vrlo lako dolazi do popisa trenutno dostupnih komedija, dokumentaraca ili kulinarskih emisija (…), bez obzira na kanal na kojem se prikazuju.

Zahvaljujući kontinuiranoj Snimalici (koja je dio proljetnog akcijskog paketa), možete koristiti Iskon.TV tražilicu apsolutno svih sadržaja koji su emitirani unazad tjedan dana tako da se mogu naknadno pokrenuti i gledati kada Iskonovcu to odgovara. U tražilicu je moguće upisati naziv filma, glumca ili redatelja, što dodatno olakšava pretragu već spomenutih 1200 filmova, 3000 serija i 1000 dokumentaraca tjedno.

blank