Znate li što je Siguran servis?

blank

Siguran servis je usluga servisiranja proizvoda u situaciji kad je potrebno ostati kod kuće, ali morate popraviti pametni telefon ili televizor

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike, uz uslugu Daljinski servis putem kojeg na daljinu pruža brz popravak pametnih telefona i televizora. Usluga Od vrata do vrata omogućuje sigurno, beskontaktno preuzimanje i transport uređaja.

blank

Nakon kontaktiranja korisničke podrške, uz Daljinski servis potencijalni problem koji se pojavi na pametnom telefonu ili Samsung televizoru bit će brzo riješen, bez potrebe za izlaskom iz kuće. Putem aplikacije Smart Tutor, uz suglasnost korisnika, agent korisničke podrške moći će daljinski pristupiti uređaju kako bi ga pregledao, a sve korake korisnici mogu pratiti na svom ekranu. Na ovaj način, pomoć će biti ukazana pri svakodnevnim aktivnostima, kao što su optimizacija računa, različita podešavanja ili ažuriranje softvera i aplikacija.

Korištenjem usluge Od vrata do vrata, u slučaju kvara na televizoru ili pametnom telefonu, korisnici mogu pozvati korisničku podršku nakon čega će djelatnici doći na željenu adresu i preuzeti uređaj kojem je neophodan popravak. Ukoliko korisnik odluči sam predati uređaj u servis, to može učiniti na siguran način – bez kontakta sa servisnim osobljem. Uređaj će nakon obrade biti vraćen na adresu stanovanja.

blank

Kako bi sigurnost korisnika bila dodatno povećana, Samsung će prije i poslije servisiranja dezinficirati sve uređaje, uporabom izopropilnog alkohola ili naprednom UV-C tehnologijom. Time će sa uređaja, bez oštećenja, biti uklonjeno 99 posto prisutnih čestica.

Za više informacija o Sigurnom servisu u Hrvatskoj, posjetite www.samsung.com/hr/siguran-servis ili nazovite na broj 072 726 786.