Elektra vas više nikad neće iznenaditi! Unaprijed saznajte termine bez električne energije

blank

Putem e-maila unaprijed ćete saznati termin u kojem vaše kućanstvo, ulica i naselje neće imati električnu energiju

Zahvaljujući izuzetno korisnom servisu Bez struje, uvijek ćete biti informirani o terminima kad ćete biti bez struje. Na taj se način možete unaprijed pripremiti za period u kojem će vaši uređaji biti bez napajanja.

Također, ako radite od kuće možete se unaprijed pripremiti s poslovima u periodu dok je struja dostupna odnosno možete napuniti svoje mobitele i prijenosna računala kako biste bili funkcionalni i u tom periodu.

blank

Isprobali smo servis i zaista smo dobili obavijest u elektronskoj pošti (e-mail) s terminom kad će naša ulica biti bez struje. Na web stranici www.bezstruje.com.hr odaberite područni ured Elektre i naziv ulice (bez kućnog broja) te unesite e-mail adresu na koju ćete dobiti link za potvrdu. Ovo je rješenje idealno i za starije osobe koje se ne služe modernim tehnologijama pa i za njihovu lokaciju možete znati u kojem terminu neće biti struje.

Ističemo kako je web stranica napravljena bez ikakve garancije jer HEP Grupa s njom nije povezana, ali smo se već dva puta uvjerili u točnost informacija o terminu bez električne energije.