Kako preživjeti vruće festivalske dane

blank

Otkrivamo kako stvoriti najbolje trenutke za pamćenje uz pametni telefon, kao neizostavni predmet jednako bitan kao i boca vode

Kakav bi to bio festival s kojeg ne možete doma ponijeti uspomene? Ponekad je teško snimiti dobre fotografije uz toliko kretanja na festivalu, ali s Nokia G21 trostrukom kamerom od 50 MP snimanje kvalitetnih fotografija postaje jednostavno.

Šareni vatromet ili reflektore pozornice zabilježite noćnim načinom snimanja kako biste kasnije ponovno pregledali te spektakularne prizore. Nedavno smo testirali telefon Nokia G21, pročitajte naše dojmove.

Nikad dovoljno energije

blank

Znate onaj osjećaj kada ste na partiju, snimate svoje prijatelje kako pjevaju i plešu, atmosfera je na vrhuncu, a vama dolazi obavijest na mobitel – „preostalo vam je još 10 % baterije“? Kako vi lagano gubite energiju tako ju gubi i vaš mobitel.

Kako se to ne bi dogodilo Nokia G21 je mobitel s baterijom od 5000 mAh koja traje tri dana te će vam pružiti vikend bez smetnji. Dakle, bez razmišljanja gdje ili kada staviti mobitel na punjenje – samo cijeli vikend uživancije i plesa.

Boca s vodom

I na kraju ne zaboravite uvijek ponijeti sa sobom vodu jer ljetni dani su vrući pa se nečime treba i osvježiti i ne dehidrirati.

blank