Kako saznati u kojoj se mobilnoj mreži nalazi telefonski broj

blank

Korisnici s tarifom različitom za pozive izvan njihove mobilne mreže izloženi su skupljim cijenama poziva

Zanima vas u kojoj je mreži telefonski broj koji pozivate? Sve je veći broj korisnika koji koriste uslugu prijenosa broja u drugu fiksnu i mobilnu mrežu, uz zadržavanje broja telefona zajedno s predbrojem. U prosincu 2019. čak 1.778.765 hrvatskih korisnika promijenilo je svojeg mobilnog operatora odnosno oko 40,5 posto. Stvara to probleme korisnicima koji paze koliko će razgovarati s korisnikom koji nije u njihovoj mreži.

blankKako biste izbjegli neočekivane troškove poziva jer ne znate u kojoj se mreži nalazi telefonski broj kojeg zovete na svoj Android ili iOS pametni telefon preuzmite mobilnu aplikaciju m-Prenosivost (m-Portability) te u svakom trenutku budite informirani i tako izbjegnite neočekivane troškove poziva.

Uz aplikaciju m-Prenosivost korisnici ne moraju pregledavati baze svakog pojedinog operatora već na jednom mjestu imaju mogućnost informiranja o broju, odnosno u kojoj mreži se trenutno nalazi. Nadalje, funkcionalnost aplikacije korisniku omogućava pravovremeni uvid u status u kojem se pojedini broj (fiksni ili mobilni) nalazi prilikom njegovog prijenosa.

Preuzmite aplikaciju m-Prenosivost iz službene Android trgovine

Preuzmite aplikaciju m-Prenosivost iz službene Apple iOS trgovine

blank