Privremena sigurnosna kopija u oblaku spašava podatke

blank

Samsung na siguran i jednostavan način omogućuje pohranu i prijenosa važnih podataka, što će biti korisno u raznim situacijama

Prenosite li podatke na novi pametni telefon ili morate odnijeti svoj uređaj u servis sigurnosna kopija je neophodna kako bismo i na novom uređaju odnosno popravljenom mogli nastaviti koristiti sve aplikacije i podatke.

Samsung Electronics predstavio je privremenu sigurnosnu kopiju u oblaku, što je nov i praktičan način za pohranu važnih podataka. Značajka uključuje fotografije, videozapise i privatne datoteke. Korisnici sa svojih Galaxy uređaja mogu odabrati prijenos svojih podataka u Samsung Cloud pohranu putem svog Samsung računa, gdje se oni čuvaju na sigurnom i spremni su za ponovno preuzimanje.

Razveselit će vas što je usluga besplatna i bez ograničenja ukupne pohrane, no pojedinačne veličine datoteka ograničene su na 100 GB. Stoga nema potrebe za korištenjem osobnog računala ili bilo kojeg vanjskog memorijskog uređaja, a za prijenos podataka je potrebna Wi-Fi mreža.

Podaci se pohranjuju do 30 dana od datuma početnog sigurnosnog kopiranja. U tom razdoblju korisnici će moći vratiti svoje podatke kad god to žele. Također, dobivaju i obavijest o približavanju
vremenskog ograničenja prije nego što se njihovi podaci automatski izbrišu.

blank

Privremena sigurnosna kopija u oblaku idealna je usluga za osiguravanje očuvanja podataka u različitim scenarijima u kojima bi korisnici mogli biti zabrinuti da će izgubiti svoje podatke, kao što je popravak pametnog telefona.

Samsung sada uključuje privremenu sigurnosnu kopiju u oblaku kao dio Načina održavanja, čime se osigurava da se osobni podaci na uređaju, uključujući privatne datoteke unutar sigurne mape, mogu pohraniti i oporaviti nakon popravka.

Ova značajka također omogućuje korisnicima praktičniju nadogradnju Samsung Galaxy pametnih uređaja umanjujući stres pri mijenjanju pametnog telefona. Za one koji se pripremaju za dolazak svog novog uređaja u pretprodaji, Privremena sigurnosna kopija u oblaku pruža pouzdan i jednostavan način prijenosa podataka.

Nadalje, ako iz nekog razloga moraju napraviti potpuno resetiranje telefona korisnici mogu s povjerenjem napraviti sigurnosnu kopiju svojih podataka znajući da je te podatke lako vratiti u bilo kojem trenutku. Značajka privremenog sigurnosnog kopiranja dostupna je na pametnim telefonima i tabletima sa softverom One UI 6.