CES 2024: Kreirano za Samsung Gaming Hub

blank

Samsung će u siječnju tržištu predstaviti prvi Gaming Hub kontroler s ugrađenim punjenjem do 40 sati reprodukcije

Radi se o programu predstavljenom na sajmu CES 2024 u Las Vegasu. Cilj programa je suradnja s vodećim tvrtkama koje se bave izradom gejming opreme, kako bi izradile novu generaciju najboljih proizvoda na tržištu za Samsung Gaming Hub platformu za prijenos videoigara uživo.

Najavljeno je i partnerstvo s dobavljačem gejming dodatne opreme PDP (Performance Designed Products LLC) kako bi predstavili prvi „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ kontroler. Stoga će od ove godine igrači videoigara moći vidjeti oznaku „Kreirano za Samsung Gaming Hub“, koja označava da je proizvod bio testiran na kompatibilnost, kvalitetu, svojstva, sigurnost i zaštitu za Samsung uređaje.

blank

Gejming oprema s ovom oznakom jamči najbolje moguće iskustvo prijenosa videoigara uživo na Samsung Gaming Hub platformi, neovisno kojim se Samsung uređajem odlučite koristiti.

Kroz partnerstvo s PDP-om predstavit će se novi bežični kontroler „Replay Midnight Blue“, a koji je ujedno i prvi predstavljeni proizvod projekta „Kreirano za Samsung Gaming Hub“. Novi kontroler uključuje bateriju s ugrađenim punjenjem do 40 sati reprodukcije po punjenju.

Imat će bežično Bluetooth povezivanje s malim kašnjenjem u krugu od 10 metara, početnu tipku na kontroleru s oznakom Samsung Gaming Hub s kojim će se on odmah moći pokrenuti te tipku za kontrolu glasnoće televizora i još mnogo toga.

Kontroler „Replay Midnight Blue“je trenutno dostupan za prednarudžbu na web stranici PDP-a, Amazon.com i BestBuy.com. Time Samsung nastavlja igračima videoigara nuditi više opcija, od uređaja za prijenos videoigara uživo do širenja Samsung Gaming Hub ekosustava kontinuiranim uvođenjem novih inovativnih proizvoda i iskustava.

Dodaju i nove partnere u okviru programa „Dizajnirano za Samsung“ te Gaming Hub ekosistem.

blank