Pogledajte kakve je scene omogućio Samsung u Las Vegasu

blank

Ovo je zaista originalna najava događaja Galaxy Unpacked 2024 – pokazali su nove mogućnosti mobilne umjetne inteligencije

Na najvećem LED zaslonu u svijetu – Exosphereu tvrtke Sphere u Las Vegasu – Samsung je otvorio portal prema novim mogućnostima mobilne umjetne inteligencije. Najava je to događaja koji će se održati 17. siječnja 2024.

Kako bi proslavio novu eru Galaxy inovacija Samsung se udružio s Marvel Studios i drugom sezonom njihove serije „Što ako…?“ (What If…?) koja je sada dostupna samo na Disney+ platformi, za epsko prikazivanje na vanjskoj strani ogromnog LED zaslona tvrtke Sphere.

Prikazujući lik Doktora Strangea nebo iznad Las Vegasa zasvijetlilo je nagovještavajući nove mogućnosti mobilne umjetne inteligencije koje će uskoro biti dostupne Galaxy korisnicima diljem svijeta.

blank blank blank blank

Baš kao i poznati lik Doktora Strangea koji otkriva nove portale beskrajnih mogućnosti Galaxy AI omogućit će korisnicima otkrivanje na potpuno nov način.

„Na Galaxy Unpacked događaju prikazat ćemo novo razdoblje inovacija, predstavljajući AI doživljaje na mobilnim uređajima kao nikada prije, a Galaxy AI će osnažiti korisnike u svakom aspektu života. Ova kampanja najavila je jedan od načina na koji razvijamo i predvodimo razvoj mobilne tehnologije kroz posebnu suradnju s dugogodišnjim partnerom u tehnološkoj industriji, koja će uskoro biti otkrivena“, izjavila je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business u Samsung Electronics.

Pogledajte u nastavku globalni video kampanje i pratite Samsung Galaxy društvene mreže za još epskih otkrića s Doktorom Strangeom.