Disney+ stiže u Hrvatsku, poznata je cijena

blank

Usluga će u Hrvatskoj i mnogim zemljama u regiji biti dostupna od 14. lipnja 2022., a moći će se gledati sadržaji mnogih brendova

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic i Star brendovi su čiji će se sadržaji moći pratiti preko streaming usluge Disney+ koja stiže u Hrvatsku i donosi 2000 naslova. Svake godine više od 100 novih filmova, serija i emisija stiže na platformu, a filmovi su dostupni odmah nakon kino premijera.

Sučelje omogućuje postavljanje do sedam različitih profila, uz četiri istodobna streama te virtualno gledanje sa do 6 osoba koristeći opciju GroupWatch. Prilagođeno sučelje omogućuje roditeljsku kontrolu i mogućnost postavljanja dječjih profila (dobni razredi: 0+, 6+, 9+ , 12+, 14+, 16+ i 18+). Neograničeno preuzimanje sadržaja u 4K video rezoluciji dostupno je na 10 uređaja i to do 7 profila.

blank

Disney+ se, uz Android televizore, može pratiti na iOS i Android mobitelima, putem desktop i web aplikacije te na Sony PlayStation i Microsoft Xbox Gaming konzolama, Apple TV-u, Amazon Fire TV i Amazon Fire tabletu.

Disney+ za sada u Hrvatskoj neće imati lokaliziran sadržaj u smislu hrvatskih titlova ili sinkronizacije, ali će se sadržaj na hrvatski jezik lokalizirati u budućnosti. Cijena Disney+ usluge je 7,99 eura mjesečno odnosno 79,99 eura godišnje.

blank

blank

blank