GIF-ovi i u TV reklamama

blank

U marketinškoj kampanji koristit će se GIF-ovi kako bi se na moderan način mlade osvijestilo o važnosti konzumacije svježeg voća i povrća.

GIF elementi vrlo su popularni u izražavanju mlade generacije na društvenim mrežama te u komunikaciji putem instant poruka, a sad se sele i na televiziju. Kaufland će kroz televizijske spotove dostupne i na YouTubeu promovirati svoje aktualne akcije. Pogledajte jedan od video spotova u kojima se putem GIF-ova prikazuje zabavne životne situacije, do sada rijetko korištene na televiziji:

https://youtu.be/5_toUXC8Z3k

Kaufland je u Hrvatskoj prisutan 17 godina te su od 2001. godine kad je prva poslovnica otvorena u Karlovcu stigli do 39 poslovnica. U ponudi imaju 15.000 proizvoda, a ističu kako je više od 50 posto svježih proizvoda u ponudi hrvatskog podrijetla.

“Kaufland škola voća i povrća” (Kaufland škola ViP) je projekt odnosno natjecanje u kojem mogu sudjelovati hrvatske osnovne škole udaljene do 10 kilometara zračne linije od poslovnice Kauflanda, a cilj je osvijestiti djecu i roditelje za zdravom prehranom djece. Naime, u škole koje osvoje najviše bodova, u natjecanju u kojem je potrebno prikupiti što više savjeta za zaštitu okoliša i barem jedan od njih kreativno prikazati, Kaufland će donirati voće i povrće. Projekt se od svibnja 2017. godine provodi u 24 osnovne škole kojima će Kaufland do kraja ove školske godine donirati 90 tona svježeg voća i povrća.

Pretilost djece je veliki problem u Hrvatskoj – trećina djece je pretila ili ima prekomjernu težinu. Za sljedeću školsku godinu priprema se novi natječaj “Kaufland škola ViP” s ciljem da se pronađe 39 partnerskih osnovnih škola kojima će se donirati svježe voće i povrće. Natječajne propozicije nalaze se na linku: www.kaufland.hr/skolavip, a osnovnoškolci mogu krenuti u osvajanje bodova za projekt kojim će im se osigurati besplatno voće i povrće.