Izložba s 300 fotografija snimljenih s telefonima Huawei

blank

U Dubaiju je, u kulturnoj četvrti Alserkal Avenue, održana najveća fotografska izložba i prikaz radova korisnika u povijesti Huaweija

Fotografije iz svakog kutka svijeta prikazuju trenutke topline, spokoja i istinske povezanosti običnih ljudi te sažimaju novu razvojnu smjernicu Huawei Xmage brenda, jasno nazvanu Moć slike. Ovoj smjernici cilj je potaknuti maštu, kreativnost i umjetničko stvaranje svih korisnika uz pomoć vrhunske fotografske tehnologije i praktičnih savjeta, kao i prikazati njen snažan utjecaj izvan fotografiranog kadra.

Huawei je od 8. do 10. svibnja 2024. u kulturnoj četvrti Alserkal Avenue u Dubaiju predstavio svoju inauguralnu globalnu izložbu Huawei Xmage pod nazivom “Srdačan svijet – 12 godina Huawei mobilne fotografije”. Ova izložba je najveća fotografska izložba i prikaz radova korisnika u povijesti Huaweija.

Huawei Xmage Awards 2024., godišnje natjecanje koje promovira platformu za mobilnu fotografiju Huawei pametnih telefona, također je službeno započelo tijekom ceremonije otvaranja izložbe. U svojoj osmoj uzastopnoj godini održavanja, natjecanju je u cilju potaknuti sudionike da u potpunosti oslobode svoju kreativnost i maštu korištenjem inovativne Huawei Xmage fotografske tehnologije, ulijevajući svakoj fotografiji dublji emocionalni i kulturološki odjek.

blank blank

Izložba prikazuje radove nastale Huawei serijama pametnih telefona unazad 12 godina. Tijekom tog perioda Huawei je pokretao evoluciju i razvoj tehnologije mobilnih fotografija kroz stalne tehnološke inovacije.

Dodatno, Huawei je kontinuirano uključen u globalne aktivnosti kao što su fotografska natjecanja, događanja u umjetničkim zajednicama i izvješća o fotografskim trendovima, što doprinosi snažnom globalnom širenju kulture mobilne fotografije.

blank

Kako je Huawei P serija osvježena i rebrendirana na Huawei Pura seriju tako i Huawei Xmage nastavlja pomicati granice tehnologije i iskustva zajedno s globalnim korisnicima, podižući fotografiju pametnih telefona na nove visine.

Prema objavljenim ocjenama Dxomarka, najnoviji flagship branda – Huawei Pura 70 Ultra, osigurao je prvo mjesto na Dxomark ljestvici kamera za pametne telefone s impresivnim rezultatom od 163 boda.

S Huawei Pura 70 serijom koja opet postavlja nove standarde, Huawei Xmage nastavlja pomicati granice tehnologije i korisničkog iskustva zajedno s globalnom zajednicom, podižući fotografiju pametnih telefona na nove visine.

Natjecanje i prijave za Huawei Xmage Awards 2024. su globalno otvorene, a zadnji rok za registraciju radova je 15. rujna 2024. u ponoć po pekinškom vremenu (GMT+8). Više informacija oko Huawei Xmage nagradama i upute za sudjelovanje u natjecanju možete naći na službenim stranicama tvrtke.