Nominirajte i glasajte za svoje skrivene heroje

blank

Honor ovih blagdana slavi „neopjevane heroje“ Božića te pokreće kampanju darivanja na društvenim mrežama

Mnogi pojedinci su često nezapaženi, rijetko prepoznati, a uvijek su bitni, posvećeni su radu i brizi za druge, a njihova važnost posebno dolazi do izražaja za vrijeme ovog najljepšeg i najčarobnijeg razdoblja u godini.

Pogledajte dirljiv blagdanski video kojeg je Honor posvetio upravo njima, kao podsjetnik na nesebičnost i brigu koju utjelovljuju ovi pojedinci i kojima tehnologija omogućuje povezanost s njihovim najmilijima, kada su odvojeni, posebice tijekom prosinca.

U čast neopjevanim herojima Honor pokreće kampanju darivanja na društvenim mrežama te poziva korisnike da nominiraju i glasaju za svoje skrivene heroje. Upravo će nominirana osoba imati priliku osvojiti nagradu, pametni telefon Honor 90 Lite koji će im i ovih blagdana pomoći da ostanu povezani.

Kako biste sudjelovali u kampanji posjetite službene Facebook i Instagram kanale Honor Hrvatska, počnite ih pratiti te nakon pronalaska objave „neopjevani heroji“ označite svog „neopjevanog heroja“ u komentarima. Podijelite u objavi s Honorom Hrvatska zašto je baš ta osoba vaš neopjevani heroj.

Prijave će se prihvaćati od službene objave „Neopjevani heroj“ 04. prosinca do 18. prosinca 2023. do 23:59 sati. Pobjednik će biti odabran nasumičnim izvlačenjem u kojem sudjeluju svi koji su ispunili tražene uvjete te proglašen u komentarima 20. prosinca 2023. Za više informacija i kako sudjelovati u ovogodišnjoj kampanji posjetite poveznicu.