Samsung Game Portal

blank

Samsung je pokrenuo gamerski web portal s kojim želi još više privući mlađe korisnike, naročito milenijalce i pripadnike generacije Z

Gamerski sadržaj dostupan je na Samsung.com, a Samsung Game Portal pokrenut je krajem lipnja za SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačku, Francusku, Italiju, Španjolsku i Brazil. U najavi je pokretanje za više od 30 zemalja.

Samsung Game Portal je online trgovina koja na jednom mjestu igračima pruža pogodnosti pregledavanja i kupnje proizvoda kao što su pametni telefoni, televizori, monitori za igranje i SSD diskovi visokih performansi. Korisnicima također pruža raznolik sadržaj vezan uz igre, prilagođen njihovim željama i iskustvima.

Studija iz 2021. godine, koju je provela Accenture, pokazala je da se polovica populacije igra na različitim platformama. Igrači koriste više od jednog uređaja za igranje, provode u prosjeku 16 sati tjedno igrajući kao i osam sati tjedno gledajući video sadržaj vezan uz igre i šest sati tjedno sudjeluje u zajednicama vezanim uz igre.

blank

Kao odgovor na ove trendove kupaca Samsung je dizajnirao Game Portal kako bi pružio impresivnu raznolikost sadržaja kao što su informacije o proizvodima za igre, domaće i međunarodne stručne recenzije, pogodnosti i ponude pri kupnji proizvoda, ideje za korištenje proizvoda koje korisnicima pomažu da više uživaju u igrama i igrama -vezane vijesti.

“Gaming je postao važan dio životnog stila potrošača, a ne samo zabava, posebno za milenijalce i generaciju Z”, rekla je Evelyn Kim, izvršna potpredsjednica D2C centra u Samsung Electronicsu. “Implementirat ćemo razne inicijative kako bismo kupcima pružili vrhunsko iskustvo igranja, od kupnje do korištenja osiguravajući okruženje koje čini ugodnu i jednostavnu kupnju proizvoda povezanih s igranjem.”

blank

Samsung na portalu najavljuje dostupnost uređaja Galaxy S23 Ultra, koji je optimiziran za mobilno igranje sa svojom Snapdragon 8 Gen 2 mobilnom platformom visokih performansi i baterijom od 5000 mAh.

Samsung Neo QLED TV korisnicima omogućuje uživanje u igranju u oblaku bez posebne konzole putem Samsung Gaming Huba dok je Odyssey OLED G9 monitor koji pruža neusporedivo impresivno iskustvo igranja sa svojim 49-inčnim zakrivljenim OLED zaslonom. Još jedna impresivna ponuda je 990 PRO SSD koji pruža sekvencijalne brzine čitanja i pisanja do 7450 i 6900 MB/s za brže učitavanje PlayStation i DirectStorage PC igara.