Dovoljno ga je pogledati samo jednom i nećete ga moći izbaciti iz glave

blank

Vraća se Samsungova Galaxy Z serija od koje ne možete pobjeći – najbolje je da se pridružite Flip strani

Savjetuje se to u zabavnom videu za sljedeću generaciju Galaxy uređaja za koje se očekuje da će biti predstavljeni kasnije ovog mjeseca na Galaxy Unpacked 2023 događaju koji će se održati 26. srpnja 2023. u 13:00 sati, uživo na Samsung.hr.

Nastavljajući se na prvi video „Pridruži se Flip strani“ objavljen u rujnu prošle godine novi video iz kampanje prati istu tematiku pozivajući ljude da se upuste u očaravajući svijet prepun inovacija. Na zabavan i zaigran način video prikazuje jedinstvene načine na koje se preklopni uređaji mogu koristiti i kako oni izazivaju sve što korisnici znaju o običnom pametnom telefonu.

Novi video iz kampanje naglašava potencijalne izazove s kojima se ljudi susreću kada žele promjenu, unatoč tome što su s druge strane vidjeli uvjerljive prednosti. Kroz ovu kampanju Samsung poziva svoje korisnike da se odmaknu od uobičajenog i uživaju u novim, jedinstvenim iskustvima.

„Preklopni telefoni su puno više od samog uređaja – oni predstavljaju način razmišljanja i životni stil. To je novi, otvoreni svijet gdje vas čekaju bolja iskustva, posebice za one koji žele prekoračiti granice konvencionalnog i isprobati nešto novo. S Galaxy Z serijom, Samsung pruža inovacije koje se suprotstavljaju standardima, redefinirajući ono što pametni telefon može uz prekoračenje konvencionalnih granica za otvaranje novog svijeta prepunog iskustva“, rekla je Sonia Chang, potpredsjednica Brand Marketing grupe u Mobile eXperience Business odjelu tvrtke Samsung
Electronics.