Stari mobitel omogućuje kotizaciju za poznatu zagrebačku utrku

blank

Do ulaznice odnosno kotizacije za trčanje na Zagreb Advent Run 2023 možete doći i ako se riješite svojeg starog mobitela

Prvih 100 osoba koji odnesu mobitel u poslovnicu Hrvatskog Telekoma u Radničkoj cesti 21 u Zagrebu osvojit će besplatnu kotizaciju za Zagreb Advent Run. Vrijednost kotizacije je 25 eura, a utrka će se održati 10. prosinca 2023. ispred hotela Hilton Garden Inn.

Utrka sa sobom uvijek donosi i veliki humanitarni karakter. Stoga će ovogodišnja utrka biti posvećena Zakladi UniSport Srce koju je osnovao Hrvatski akademski sportski savez sa ciljem poticanja razvoja studenata sportaša u Republici Hrvatskoj odnosno pokretanja, promicanja, podržavanja te doprinošenja društvenim, obrazovnim i sportskim projektima u Republici Hrvatskoj.

Organizatori ove jedinstvene kostimirane utrke tako su udružili snage sa Hrvatskim telekomom sa zajedničkim ciljem promicanja održivog ponašanja i pružanja potrebne podrške zajednici. Natječaj „Donesi stari mobitel i osvoji kotizacije za utrku Zagreb Advent Run“ se održava do podjele svih 100 kotizacija, a najkasnije do 30. studenoga 2023.

To je ujedno i zadnji rok za prijavu na utrku, a djelatnici T-Centra će svakom sudioniku, koji će na zbrinjavanje u T-Centar u Radničkoj donijeti najmanje jedan ili dva (a moguće i više) mobilna uređaja bilo koje marke/brenda, e-mailom izdati jedinstveni vaucher-KOD za prijavu na Zagreb Advent Run 2023.

blank