Proglasili su Samsungov smartphone najboljom inovacijom u 2023.

blank

Časopis Time je oduševljen sa Samsungovim sklopivim pametnim telefonom te su ga uvrstili na listu najboljih inovacija u aktualnoj godini

Inovacije pokreću svijet, a kako bi saznali koje inovacije svijet čine boljim, pametnijim i zabavnijim iz Timea su od svojih urednika i dopisnika širom svijeta zatražili nominacije ocjenjujući svakog kandidata na temelju ključnih čimbenika, uključujući originalnost, učinkovitost, ambicioznost i utjecaj.

Samsung Galaxy Z Flip5 uvršten je na listu najboljih inovacija za 2023. globalnog medijskog brenda Time, a u svojem opisu ističu da su „mobiteli po dizajnu zarazni, ali ponekad samo želite provjeriti e-poštu bez da vas uvuku aplikacije. Ključna značajka Samsunga Galaxy Z Flip5, njegov Flex Window, to popravlja. Telefon na preklop ima 3,4-inčni vanjski zaslon koji vam omogućuje da uronite u važne obavijesti“.

blank

Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizirani dizajn čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez utjecaja na funkcionalnost. Unaprijeđene značajke omogućavaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window vanjskog zaslona koji pomaže korisnicima da se brzo usredotoče na one najvažnije obavijesti i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.

Postavljajući novi standard te stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji mijenja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima.

Postoji li savršeniji dar ove blagdanske sezone od jednog od najboljih izbora godine? Prijatelji i obitelj će sigurno biti oduševljeni! Pročitajte više ovdje, a imamo i detaljan test modela Galaxy Z Flip5.

blank

blank