Televizijski FOX kanali uskoro mijenjaju naziv

blank

Od listopada 2023. godine u Hrvatskoj će TV kanali dugi niz godina poznati pod nazivom FOX postati STAR

U jesen FOX postaje STAR. The Walt Disney Company Hrvatska otkriva novo ime i upečatljiv vizualni identitet televizijskih kanala koji će od 1. listopada imati novi izgled. Ostat će dom odvažne zabave s misijom da donesu najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija, uključujući gledateljima omiljene “Simpsone”, “Castle”, “Kosti”, kao i mnoge druge uzbudljive nove naslove.

Uz FOX, promjene će obuhvatiti i ostale zabavne kanale u portfelju The Walt Disney Company u Hrvatskoj – FOX Life postaje STAR Life, FOX Crime postaje STAR Crime, FOX Movies postaje STAR Movies. STAR, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies zadržat će poziciju na elektronskom programskom vodiču kanala (EPG).

blank

Kreativna inspiracija proizišla je iz logotipa STAR, koji je proširen na središnjem izrezu da bi pružio osjećaj pokreta i transformirao ga u zvijezdu padalicu. To je dio narativa brenda, stvarajući prepoznatljiv dizajn koji će obožavateljima osvijetliti put do najboljeg zabavnog sadržaja i priča, do vodećih serija i omiljenih emisija.

Novi vizualni identitet STAR kanala prvi će put biti prikazan uživo na završnom partyju jednog od najvećih događaja za medijsku industriju u regiji, konferenciji NEM u Hrvatskoj, čiji su gosti brojni predstavnici zabavne i TV industrije iz cijele Europe.