Bus Simulator: Igra za one koji sanjaju da su vozač autobusa

blank

Sjednite za volan dva Mercedesova autobusa i jedne Setre, uživajte u autentičnom izgledu kokpita i uživajte u vožnji

Bus Simulator: Ultimate je video igra za Android 5.1 i više verzije i Apple iOS 12.0 i više verzije pametnih telefona i tableta. Okušajte se kao vozač turističkog autobusa, osnujte svoju autobusnu tvrtku i postanite najveća autobusna korporacija na svijetu.

Službeni autobusi s licencom Mercedes-Benz Travego, Mercedes-Benz Tourismo i Setra mogu se voziti po mnogim državama koje su uključene u Bus Simulator: Ultimate s više od 100 milijuna preuzimanja iz Google Play trgovine, u kojoj je igra ocijenjena s ocjenom 4,2. Igra je veličine 2 GB tako da će zauzeti nešto više memorije telefona i tableta.

Sjedinjene Države, Velika Britanija, Kina, Kanada, Rusija, Njemačka, Italija, Francuska, Španjolska, Nizozemska, Turska, Južna Koreja, Japan, Brazil, Azerbajdžan, Belgija, Bugarska, Češka, Dominikanska Republika, Indonezija, Filipini, Južnoafrička Republika, Indija, Hong Kong, Irska, Izrael, Katar, Malezija, Tajland, Tajvan i druge države omogućuju realistične karte gradova i autobusnih stanica.

Besplatna igra za više igrača omogućuje otvaranje ureda na mnogim mjestima diljem svijeta, u 20 tisuća gradova i županija. Upravljajte vlastitim poslom, zaposlite radnike i upravljajte svojom tvrtkom za maksimalan profit, uz 32 nevjerojatna autobusa.

blank

Uključeno je više od 300 originalnih terminala s detaljnim kokpitima unutar autobusa, a postoji i tržište rabljenih autobusa. Tijekom vožnje plaćat ćete cestarine na autocestama, slušati radijski program s 250 radio postaja.

Prikazan je realan prometni sustav s realnim vremenom, uz kišu i snijeg, postoje realistični zvučni efekti autobusa, jednostavne kontrole nagiba, s gumbima ili upravljačem. Tu je i podrška za više od 25 jezika.

U video igri Bus Simulator: Ultimate prije vožnje operite svoj autobus te pokrenite vozilo pomoću gumba Start/Stop. Na desnoj strani zaslona postavite pomak u položaj “D” i krenite te upravljajte svojim autobusom pomoću gumba za pauzu i ubrzanje. Pažnja: vozite sigurno i poštujte prometna pravila kao da ste u stvarnom životu.

blank

blank

blank