U Zagrebu se otvara Italia Soccer Camp

blank

Projekt okuplja bivše članove talijanske nogometne reprezentacije koji će se družiti s mladim nogometnim nadama

Nogometni će se kamp održati u Zagrebu od 4. do 8. srpnja 2022. za oko 100 djece, uključujući djecu iz Dječjeg doma Zagreb, a u suradnji s Centrom za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“, lokalnim partnerom humanitarne zaklade The Human Safety Net koju je osnovao Generali, djeca korisnika programa Centra i djeca izbjeglice iz Ukrajine.

PBZ i Generali osiguranje predstavili su, zajedno s talijanskom nogometnom zvijezdom Andrea Pirlo, Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj – Italia Soccer Camp. Tijekom predstavljanja u Zagrebu video porukom podrške obratili su se izbornik i kapetan hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić i Luka Modrić.

blank

Sportski događaj namijenjen je djeci od 7 do 14 godina, a Privredna banka Zagreb (PBZ), kao članica Intesa Sanpaolo Grupe, glavni je partner ovog projekta koji podržava i Generali osiguranje. Kamp će svojim sudionicima pružiti jedinstvenu priliku učenja vještina i tajni nogometa radeći s izvrsnim talijanskim trenerima.

Nogometni kamp održat će se na nogometnim terenima Sportskog centra ZAGREBello u zagrebačkoj Veslačkoj ulici, od 4. do 8. srpnja 2022. godine, a uključivat će tehničke, fizičke i taktičke treninge. Italia Soccer Camp, koji javnost prepoznaje po edukativnoj i zabavnoj naravi, projekt je koji okuplja bivše članove talijanske nogometne reprezentacije.

Ove će se godine čak pet vrhunskih talijanskih trenera družiti sa stotinjak mladih nogometnih nada poučavajući ih tajnama nogometne umjetnosti. Detaljne informacije o upisu i organizaciji kampa uskoro će biti objavljene na PBZ-ovim komunikacijskim kanalima.

blank

Još jednom, i ove godine, tri najtalentiranija sudionika kampa dobit će priliku posjetiti Italiju i biti prisutni na Danu talijanskog nogometnog kampa zajedno s djecom iz drugih zemalja. Mladi
nogometaši tri će se dana družiti na terenu za trening Akademije Coverciano.

Odabrani dječaci i djevojčice ne samo da će moći uživati u treninzima, utakmicama, posebnim tečajevima i posjetu Talijanskomu muzeju nogometa i utakmici Serie A nego će imati i priliku iskusiti i druge zanimljive sadržaje uz koje će učiti o tajnama nogometa, dobiti praktične savjete te steći mnoge vještine koje odlikuju prave nogometne zvijezde.

blank