Umjetnička djela za Samsungov televizor The Frame

blank

Samsung i finska dizajnerska kuća Marimekko predstavljaju seriju veću od 40 umjetničkih djela koja će vas oduševiti

Suradnja dva brenda spaja veselu modnu filozofiju i umjetnost tiskanja kako bi nadahnuli svijet. Ova suradnja predstavlja više od 40 Marimekko dizajna koji će biti dostupni kao umjetnička djela u Trgovini umjetninama za The Frame od 1. veljače 2024. Trgovina broji više od 2.500 umjetničkih djela iz najpoznatijih svjetskih muzeja, galerija kao i dizajnerskih tvrtki.

Kolekcija će sadržavati pažljivo odabranu kolekciju od 30 Marimekko dizajna i tri sezonske kolekcije od 12 uzoraka koji će se rotirati tijekom godine omogućujući korisnicima da pretvore svoj televizor u zavodljivo umjetničko djelo relevantno za svako godišnje doba.

Samsung će tijekom godine predstaviti katalog modne dodatne opreme u ograničenoj seriji i time proširiti već bogat izbor Samsung Galaxy proizvoda ističući ikonični Unikko cvjetni uzorak koji slavi 60 godina postojanja.

blank

Dizajneri čiji su uzorci dio ove kolekcije su Maija Isola, dizajnerica koja je stvorila više od 500 uzoraka za Marimekko uključujući poznati Unikko cvjetni uzorak, zatim Fujiwo Ishimoto, nagrađivani japanski dizajner koji surađuje s brendom od sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Na listi je i Katsuji Wakisaka, umjetnik poznat po svojim organskim oblicima i hrabrim bojama, tu je i Vuokko Eskolin-Nurmesniemi, slavna po funkcionalnim i vremenski izdržljivim dizajnima te Maija Louekari, dizajnerica koja kombinira pripovjednu crtanu liniju s vještim korištenjem snažnih boja.

Suradnja Samsunga i Marimekka će se proširiti na dodatnu opremu te će se pojaviti niz modnih dodataka poput zaštitnih maski za pametne telefone, futrole za Galaxy Buds slušalice i remena za pametne satove.

Samsungovi korisnicima će svoj svakodnevni život obogatiti personaliziranim stilom i bojama pružajući zadovoljstvo ne samo korisnicima orijentiranim prema dizajnu, već i zaljubljenicima u trening budući da kolekcija sadrži širok raspon dodataka osiguravajući svestranost i privlačnost za korisnike s raznolikim interesima.

blank