A1 Hrvatska predstavlja jedinstvenu ponudu na tržištu

blank

Pratite bez dodatne naknade atraktivna sportska natjecanja, zanimljive dokumentarne te najzabavnije reality i lifestyle emisije

Dio A1 TV paketa, bez dodatne naknade, postali su Warner Bros. Discovery TV kanali s vrhunskim sadržajem Eurosport 1 i 2, Discovery Channel, TLC i HGTV. Korisnici će po istoj cijeni kao do sada moći pratiti atraktivna sportska natjecanja, zanimljive dokumentarne te najzabavnije reality i lifestyle emisije.

Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska, ističe kako je „dodavanje novih pet vrhunskih TV kanala potvrda kontinuiranog poboljšanja A1 ponude koja obuhvaća najbolje kanale i fleksibilnost samostalnog mijenjanja TV paketa. Sve to predstavlja jedinstvenu ponuda na tržištu. Korisničko iskustvo u središtu je naših poslovnih aktivnosti te ga proširenjem TV ponude podižemo na još višu razinu krojenu prema željama i potrebama korisnika“.

Uz Eurosport 1 i Eurosport 2, koji postaju dio Osnovnog Sportskog i Dodatnog Sportskog TV paketa (već uključuju deset Arena Sport kanala), ljubitelji sporta moći će uživati u zimskim sportskim natjecanjima poput FIS svjetskoga kupa u alpskom skijanju, skijaškim skokovima i snowboardingu ili IBU svjetskoga kupa u biatlonu.

U nadolazećim mjesecima donose ljetne Olimpijske igre, Grand Slam turnire, biciklizam i druga uzbudljiva sportska nadmetanja.

U sve Osnovne TV pakete dolazi dokumentarni kanal Discovery Channel koji će gledatelje odvesti na putovanje u daleke i ekstremne krajeve prirodnog svijeta, otkriti tajne svemira i nova znanstvena otkrića. Tijekom veljače Discovery Channel premijerno donosi i šokantne istinite priče o prevarantima, kockarima i lopovima u seriji Hustlers Gamblers Crooks.

TLC i HGTV dio su Osnovnog Obiteljskog i Dodatnog Obiteljskog paketa. TLC donosi izvanredne priče iz stvarnog života kroz emisije kao što su, primjerice, Say Yes to the Dress ili Body Parts, a od 14. veljače premijerno počinje emitirati reality seriju Love & Translation u kojoj sudionici traže ljubav među partnericama koje ne govore njihov jezik.

HGTV pravi je kanal za ljubitelje emisija o uređenju doma, na kojem će uskoro moći pratiti 3. sezonu serije Married to Real Estate.

Sveobuhvatna ponuda A1 TV sadržaja zaokružena je u tri Osnovna paketa: Obiteljski, Filmski i Sportski, pri čemu korisnici sami mogu mijenjati TV pakete svakog mjeseca bez dodatne naknade.

Osim novih kanala u TV paketima, u kojima ih je sada ukupno više od 220, odnedavno je i dio posebne promotivne ponude postao i Netflix. A1 Hrvatska svim novim i postojećim korisnicima mobilnih tarifa Savršena+ i Apsolutna te internet paketa Mega NET i Giga NET poklanja Netflixov Osnovni paket u trajanju od šest mjeseci. Time je A1 Hrvatska postala prvi telekom na domaćem tržištu koji u ponudi ima ovaj vodeći streaming servis na svijetu.