Vi ćete se pri toj temperaturi smrznuti, ali Honoru neće biti ništa

blank

Novi Honor Magic6 Pro najprije je testiran u hladnjaku pri -20 stupnjeva Celzijusa, a zatim je poslan i u stratosferu

Može li jedan pametni telefon, koji ne izgleda robusno nego izuzetno uglađeno, izdržati ekstremne uvjete? Honor je testirao svoj novi model, koji će svjetlo dana ugledati u Barceloni 25. veljače 2024. te dokazao kako niti minus 20 stupnjeva Celzijusa nije nikakav problem za bateriju telefona.

Telefon je testiran u različitim, ekstremnim uvjetima, i na nebu i na zemlji. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, 2. generaciji silicij-ugljične baterije baterija može postići izvrsne performanse trajanja na ekstremno niskim temperaturama.

Na taj način, nestaju brige o izdržljivosti baterije u hladnim uvjetima, pri odlasku na skijanje ili planinarenje. Izdržljivost baterije je testirao i američki top tech YouTuber PhoneBuff, što je demonstrirao i u svom videu koji je dostupan na linku The Most Extreme Battery Test I’ve Ever Done – Honor Magic6 Pro.

PhoneBuff je Honor Magic6 Pro stavio u zamrzivač na -20 °C i na toj temperaturi bez imalo problema reproducirao video sadržaje.

Honor ne staje ovdje pa je Magic6 Pro, kako bi dodatno pokazao izdržljivost baterije na niskim temperaturama, poslao u – stratosferu. Nevjerojatno putovanje ovog premium uređaja u spomenuti sloj zemljine atmosfere vidljivo je i u videu.

Honor je prvi proizvođač pametnih telefona koji je detaljno proučavao materijal negativne elektrode na bazi silicija koji podiže gustoću snage i brzo punjenje na višu razinu dok je Tesla proučavao kemijsku strukturu silicija od 2016.

Ovo je, također, prva baterija opremljena samostalnim čipsetom koji dodatno poboljšava performanse baterije u svim uvjetima, posebno u uvjetima niskih temperatura, kao što je -20 °C, što će svakako nadmašiti konkurenciju. Više detalja znat ćemo 25. veljače na Honor-ovom događaju u sklopu MWC 2024 sajma.

blank

blank

blank