Aplikacija HOK digital: od kupnje i obnove polica do prijave štete i plaćanja računa

blank

Na jednostavan i pristupačan način aplikacija HOK digital nudi cjelokupnu osiguravateljsku uslugu na jednom mjestu, digitalno i nadohvat ruke

HOK digital podržava rad na daljinu, na koji smo se svi navikli prethodnih mjeseci, pa je posjet poslovnicama najčešće izlišan. Aplikacija je dostupna na webu, a može se preuzeti na Android i iOS uređaje.

Kroz aplikaciju se nudi pregled polica, pregled i plaćanje računa, pregled asistencija s hitnim brojevima, pojednostavljena prijava štete, kao i pregled prijavljenih šteta i njihovih statusa. Podržana je komunikacija s agentima HOK-, kupnja novih polica ili obnova postojećih, integrirana korisnička podrška.

Aplikacijom je omogućena brza prijava štete bez potrebe za registracijom za osiguranike drugih osiguravajućih kuća, kako bi se optimizirao proces prijave šteta koje su počinili HOK-ovi osiguranici. Osiguranici drugih osiguravajućih kuća bez registracije na HOK digitalu mogu prijaviti štetu koju je počinio osiguranik HOK-a te potom, s pomoću koda štete koji im se dodijeli, imati transparentan uvid u životni ciklus prijavljene štete.

blank

blank