Auto Sport Adria u Zagrebu i Puli

blank

Nakon Z Centra u Zagrebu luksuzni automobili zaputit će se prema Areni u Puli, a moći će se isprobati i simulatori vožnje

Uz Auto Sport Adria iskusite adrenalinsku vožnju i razgledajte superautomobile u Zagrebu i Puli – strastveni ljubitelji imat će priliku svjedočiti jedinstvenim dionicama, vrhunskim automobilima i spektakularnim pogledima koji promiču sasvim drugačiji turizam.

Organizatori najavljuju bogat program i mnoštvo iznenađenja za sve sudionike kao i posjetitelje javno izloženih atraktivnih automobila u Zagrebu i Puli.

Jedinstveni događaj okuplja vlasnike najluksuznijih automobila na tržištu. Moći ćete vidjeti najnovije modele marki Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Ferrari, McLaren i Jaguar te limitirana izdanja BMW-a, Audija i Mercedesa.

blank

U Zagrebu će biti posebno organizirano javno razgledavanje gdje će posjetitelji moći uživati i fotografirati se pored limitiranih izdanja luksuznih i supersportskih automobila. Također će u sklopu Z Centra, od 6. lipnja 2024. u 18 sati do 7. lipnja u 12 sati, moći isprobati simulatore vožnje.

Sljedeća stanica razgledavanja automobila održat će se u Puli, kod znamenite Arene, 8. lipnja u 18 sati.

Auto Sport Adria povezuje gastronomiju, jedinstvene lokalitete, zabavu i poslovno umrežavanje, a ponajviše se okreće prema automobilskom turizmu. U trećem izdanju Istria Drive sudjelovat će oko 100 sudionika iz regije i svijeta s 50-ak superautomobila.

“Malo je poznato da Hrvatsku godišnje posjeti više od 50 organiziranih grupa u sklopu auto-tura. Cilj događaja Auto Sport Adria je promovirati Hrvatsku kao atraktivnu destinaciju za vlasnike luksuznih i sportskih automobila. Smatramo da Jadranska magistrala kao i mnoge slične prometnice mogu bit prava turistička atrakcija poput Stelvio Pass u Italiji, Transfăgărășan i Transalpina u Rumunjskoj, Grossglockner u Austriji i Flüela Pass u Švicarskoj”, rekao je Kristijan Semulić iz organizacijskog tima Auto Sport Adria.