Isprobajte cijelu hibridiziranu gamu Suzuki modela

blank

Antares centar, renomirani partner Suzukija, u Zagrebu je otvorio novi Suzuki prodajno-servisni centar

U moru tmurnih vijesti, iz Suzukija stiže jedna lijepa. Kupci će na jednom mjestu moći pronaći sve Suzukijeve proizvode, od automobila i motocikala pa sve do nautičkog programa. Novootvoreni Antares prodajno-servisni centar na istom mjestu moći će se obaviti i servis svih Suzukijevih proizvoda, te će biti moguće skladištenje guma, automobila i svega vezanog uz Suzuki proizvode.

blank

Novi prodajno-servisni centar prostire se na ogromnoj parceli površine 5000 m2 te, unatoč velikom poslovnom objektu od čak 1200 m2, raspolaže s velikim brojem nesmetanih parkirnih mjesta, što će uvelike olakšati svu potrebnu komunikaciju kada korisnik dođe na adresu Samoborska cesta 222a u Zagrebu.

Uz objedinjavanje svih Suzukijevih proizvoda na jednom mjestu, još je jedna velika prednost novog centra Antares – nalazi se u istoj ulici kao i stari centar, što će zasigurno biti velika prednost svim dosadašnjim, ali i novim kupcima.

blank

Iz centra Antares sve zainteresirane pozivaju na razgledavanje novog salona i servisa kao i na upoznavanje odnosno isprobavanje cijele hibridizirane game novih Suzuki modela koja jedina nudi iznimno opremljene 4-cilindrične hibridne modele po prihvatljivim cijenama.

blank

blank blank blank