Slovenske punionice dostupne hrvatskim vlasnicima električnih automobila

blank

Hrvatski vozači električnih automobila, koji koriste usluge punjenja Hrvatskog Telekoma, punionice mogu koristiti i u Sloveniji

Kako biste koristili priključak u Sloveniji potrebna vam je Magenta prepaid kartica Hrvatskog Telekoma koja se može nabaviti u odabranim T-Centrima, a na pametni telefon treba preuzeti aplikaciju espoTs. U Sloveniji je dostupno više od 200 punionica kojima upravlja Elektro Ljubljana d.d. te više od 60 punionica kojima upravlja Porsche Slovenija d.o.o.

Istovremeno, slovenskim vozačima električnih automobila, koji su ujedno i korisnici spomenutih dvaju slovenskih operatora, osiguran je pristup punionicama u Hrvatskoj kojima upravlja Hrvatski Telekom. Više ne trebaju tražiti T-Centar kako bi kupili odgovarajuću karticu već to mogu činiti putem kartica i aplikacija svojih operatora, čime se pruža dodatni poticaj rastu turizma u Hrvatskoj.

blank

Karta raspoloživosti dostupnih punionica u Sloveniji kojima se od sad mogu služiti svi hrvatski korisnici usluge e-mobilnosti Hrvatskog Telekoma može se vidjeti kako na portalu hr.rechargespoTs.eu, gdje se ujedno vide i sve javno dostupne punionice Hrvatskog Telekoma u Hrvatskoj, tako i na espoTs aplikaciji koju je moguće preuzeti na mobilne uređaje za potpuno digitalnu uslugu punjenja.