Novi milenij: Honda CR-V 2.0 Elegance i meanIT Senior Flip Max

blank

Honda već u početnom u paketu Elegance nudi gotovo sve što vam može ustrebati, a novi meanIT-ov mobitel idealan je za starije osobe

Podugačak popis sigurnosnih značajki i pomoći u vožnji, kožna sjedala s grijanjem prednjih sjedala i napredne značajke multimedije dostupni su već u početnom modelu Honde CR-V s 2.0 benzinskim motorom snage 148 kW (184 KS), a pogon je dostupan na obje osovine, uz hibridni sustav koji iskorištava energiju kočenja i kada se pusti papučica gasa te ju pretvara u korisnu električnu.

Jedna od zanimljivih značajki modela meanIT Senior Flip Max svakako je daljinsko upravljanje preko SMS poruka. Ukoliko vlasnik ili vlasnica ovog modela stiša zvuk i kasnije zaboravi uključiti zvonjenje te osobu ne možete zbog toga dobiti na telefon putem koda poslanog u SMS poruci može se daljinski pojačati zvuk zvona i zvuk u telefonskoj slušalici.

blank

Na isti se način, preko SMS poruke i kodova koji se nalaze u uputama telefona, može spremiti na daljinu broj telefona, SOS broj ili prečace do M1 i M2 brojeva na tipkovnici telefona. Pazilo se i na privatnost pa se ovakve daljinske kontrole mogu obaviti samo s broja telefona koji je unesen u postavke modela Senior Flip Max.

Što sve još nude Honda CR-V i Senior Flip Max otkriva Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 23. ožujka 2024. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.