Novi milenij: Isprobali smo 4 pametna telefona, pametni sat i TWS slušalice

blank

Testirali smo Honor Magic5 Pro, CAT S75, ROG Phone 7 Ultimate, Huawei Watch 4 Pro, Huawei P60 Pro, JVC HA-A7T2

Uz pametni telefon sve se češće vežu pametni satovi i bežične slušalice. Isprobali smo različite modele telefona – od fenomenalnog Honor Magic5 Pro koji se dokazao sa svojom kamerom koja je u jednom trenutku čak proglašena najboljom na svijetu, zatim CAT S75 koji šalje i prima SMS poruke preko satelita te tako spašava sve one koji se nađu u nezgodnoj situaciji bez dostupnog GSM signala do Asusovog ROG Phone 7 Ultimate uz koji smo uživali u igranju, ali i dodacima koji su posebno zanimljivi.

Na Huawei P60 Pro spojili smo Huawei Watch 4 Pro te isprobali što jedan tako dobar pametni sat može sve izmjeriti i koliko mu traje baterija. P60 Pro ima i Googleove servise tako da i njih možete vidjeti u videu. Za kraj slijede TWS slušalice JVC HA-A7T2 na koje smo se naviknuli i koristimo ih za slušanje glazbe te za duga putovanja avionom, kada do izražaja dolazi prostorni zvuk, kako bismo mogli uživati u efektima u igranim filmovima.

Što još uređaji nude isprobao je Krunoslav Ćosić u emisiji Novi milenij emitiranoj 1. srpnja 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.