Novi milenij: Vivo X90 Pro, Toyota bZ4X

blank

Uz izvrstan pametni telefon s potpisom Zeiss na stražnjoj kameri isprobali smo i novu Toyotu bZ4X, potpuno električni automobil

Suradnja dva brenda uvijek donosi veliki plus za kupca. Tako je i sa suradnjom poznatog njemačkog proizvođača optičkih sustava Zeiss te kineskog proizvođača Vivo koji se unatrag nekoliko godina prometnuo u velikog proizvođača pametnih telefona – zauzevši mjesto u top 5 proizvođača u svijetu, prema broju isporučenih uređaja.

Novi Vivo X90 Pro svoje sposobnosti, uz veliki 1-inčni foto senzor, najbolje pokazuje u uvjetima lošeg osvjetljenja, a ne samo po danu, dok imamo dobro svjetlo. Oduševit će i brzim punjenjem jer se uz priloženi punjač snage 120 W baterija za samo 5 minuta puni do 30 posto, a za 10 minuta do 50 posto. Za 30-ak minuta baterija će biti na 100 posto.

Kakvim se pokazao Vivo X90 Pro u emisiji Novi milenij otkriva Krunoslav Ćosić, a sjeo je i za upravljač nove Toyote bZ4X koja omogućuje također brzo punjenje snagom do 150 kW.

Poprilično veliki potpuno električni automobil oduševljava i multimedijskim mogućnostima, a što još nude Vivo i Toyota pogledajte u emisiji Novi milenij emitiranoj 8. srpnja 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.