Novi milenij: Kompaktne TWS slušalice JVC HA-A30T

blank

Svi već znamo što su i kako rade bežične slušalice, a na test smo uzeli model JVC HA-A30T te provjerili kako zvuče pri gledanju filmova

U simpatičnoj kutiji smještene su plave TWS stereo bežične slušalice JVC HA-A30T. Dizajnirane su da budu najmanje i najlakše true wireless slušalice s poništavanjem buke (ANC) koju je ikada proizveo JVC.

Aktivno poništavanje buke (Active Noise Cancelling) učinkovito smanjuje i poništava buku. Treba istaknuti i da su HA-A30T opremljene načinom niske latencije, što smanjuje jaz između videa i zvuka.
Dobro će doći dok igrate igre ili gledate video na svom pametnom telefonu ili tabletu. Možete u potpunosti uroniti u svoj omiljeni sadržaj. Trajanje baterija je 21 sat.

Što sve još nude slušalice JVC HA-A30T, koje je isprobao Krunoslav Ćosić, pogledajte u emisiji Novi milenij emitiranoj 24. lipnja 2023. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.