Novi milenij: meanIT Tablet K17 Panda Kids

blank

Dječji tableti mogu biti izuzetno zabavni, ali i edukativni – domaći meanIT nudi iWawa softver uz koji će djeca naučiti puno toga

Djecu je teško fascinirati – možete to primijetiti po igračkama koje dobiju na poklon te koliko se dugo s njima igraju. Ali, postoje igračke uz koje će se djeca igrati jako dugo – mjesecima pa i godinama. To su tableti, a najnoviji model dječjeg tableta dolazi iz meanIT-a.

Već se iz naziva modela meanIT Tablet K17 Panda Kids naslućuje o čemu se radi – tablet dolazi u obliku pande, namijenjen je djeci, a broj 7 u naslovu asocira na 7-inčni ekran koji je pozicioniran tako da se neće razbiti ako padne i klizi po nekoj površini. Padne li na rub također mu neće biti ništa jer ima mekane uši koje amortiziraju udarce.

Softver iWawa donosi desetke raznih igara i edukativnih aplikacija uz koje će se dijete dugo zabavljati, ali i naučiti puno toga. Krunoslav Ćosić je isprobao model meanIT Tablet K17 Panda Kids u emisiji Novi milenij emitiranoj 12. studenog na tv postajama: Slavonsko-brodska TV (SBTV), TV Nova, Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Dubrovačka TV, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.

Pogledajte prilog iz emisije Novi milenij: