Novi milenij: Xiaomi 14 i Honor Magic6 Pro

blank

Dva nova pametna telefona pravo su osvježenje – fenomenalni Xiaomi 14 dolazi u kompaktnom izdanju dok Honor Magic6 Pro osvaja sve više nagrada

Poput pravog zlata rijetki su modeli pametnih telefona koji u manjim dimenzijama nude vrhunski hardver – proizvođači premium flagshipova u manje modele stavljaju nešto slabije hardverske komponente, a tek su modeli sa 6,7 ili 6,8 inča u povlaštenom položaju za top performanse.

Mijenja to Xiaomi 14, model predstavljen krajem veljače u Barceloni, a tada smo isprobali i novi Xiaomi 14 Ultra od kojeg su velika očekivanja. Ista ta očekivanja ispunjava i Xiaomi 14 – po danu i noći je Krunoslav Ćosić po ulicama katalonskog grama isprobao novi kompaktni model s ekranom od 636 inča dijagonale. Noćne su fotografije briljirale, primjećuje se to kad se fotografije otvore na velikom ekranu.

S kamerom briljira i drugi model u emisiji Novi milenij (također predstavljen u Barceloni) – Honor Magic6 Pro je od strane Dxomarka osvojio najviše bodova s prednjom i stražnjom kamerom, a procijenili su i ustanovili kako i veliki ekran od 6,8 inča omogućuje najbolje iskustvo, za što je također osvojio najviše bodova.

Što sve nude oba modela Android 14 pametnih telefona pogledajte u emisiji Novi milenij emitiranoj 16. ožujka 2024. na tv postajama: TV Nova, Slavonsko-brodska TV (SBTV), Trend TV, Samobor TV, TV Šibenik, Plava Vinkovačka TV, TV Herceg-Bosne, Varaždinska TV i Poljoprivredna TV.