150 predavanja na konferenciji WinDays20

blank

Jubilarna 20. konferencija WinDays20 održat će se od 21. do 24.4.2020. u Rovinju, a u prvom planu je umjetna inteligencija

Najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija WinDays održat će se u hotelima Lone i Eden u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020. godine. Ove se godine obilježava 20 godina konferencije, a prethodna WinDays10, povodom deset godina, također je održana u Istri.

Zajednička konferencijska tema o umjetnoj inteligenciji u potpunosti će promijeniti način na koji poslujemo i živimo, najavljuje organizator koji očekuje da će 20. izdanje WinDaysa okupiti više od 2000 sudionika koji će moći poslušati više od 150 predavanja.

blank

Četiri programska dana donijet će WinDays20 Business i WinDays20 Technology o AI tehnologiji kao središnjoj temi. WinDays20 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 21. i 22. travnja.

Prvi konferencijski dan donijet će nekoliko programskih smjerova fokusiranih na ključne industrijske grane: financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, obrazovanje i javnu upravu. Program drugog dana bit će usmjeren na umjetnu inteligenciju i različite načine na koje ona može transformirati poslovanje.

WinDays20 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 22. do 24. travnja. Tijekom tri dana donijet će više od 100 predavanja koja će se baviti najaktualnijim tehnološkim temama, od sigurnosti, privatnosti i IoT-a do umjetne inteligencije, DevOpsa i rješenja temeljenih na otvorenom kodu. Nominacije za WinDays20 Technology su otvorene, a svi potencijalni predavači mogu nominirati svoja predavanja do 22. siječnja 2020.

Do 9. veljače 2020. mogu se iskoristiti Early Bird cijene kotizacije, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije www.windays.hr/prijava

blank