5 glavnih novosti koje donose tableti Samsung Galaxy Tab S7 i Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7
Samsung Galaxy Tab S7

Samsung Galaxy Tab S7+ dolazi s podrškom za 5G mrežu, a oba uređaja dolaze s poboljšanom S Pen olovkom, tipkovnicom, velikim zaslonom i snažnim procesorom

Samsung je 5. kolovoza na virtualnom događaju Galaxy Unpacked predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+. Glavna karakteristika modela Galaxy Tab S7+ je podrška za rad u 5G mrežama, a nije zaboravljena niti olovka S Pen koja će odlično poslužiti i za posao i za zabavu.

blank

Zaobljena i unaprijeđena S Pen olovka s izduženim vrhom olakšat će svakodnevni multitasking uz još prirodniji osjećaj korištenja. Uz nevjerojatan zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz i S Pen olovku mase 8 grama, vođenje bilješki tijekom sastanaka ili online konferencijskih poziva postaje lakše nego ikad prije.

Korisnik može u samo nekoliko dodira u aplikaciji Samsung Notes pretvoriti svoje bilješke u PDF format te u isto vrijeme snimati sastanak i zapisivati natuknice pomoću Audio Bookmark mogućnosti. Korisnik može dodirom na odabranu riječ ili rečenicu pokrenuti zvučnu snimku sastanka s točke koje želi.

Samsung Galaxy Tab S7+
Samsung Galaxy Tab S7+

Multi-Active Window omogućava korištenje čak triju aplikacija istovremeno, zbog čega je moguće odjednom sudjelovati na virtualnom sastanku, bilježiti bitne informacije te pritom pratiti e-mail na
velikom zaslonu dijagonale od 11 inča kod modela Galaxy Tab S7 odnosno 12,4 inča kod modela Galaxy Tab S7+. Ugrađena su četiri AKG zvučnika.

Keyboard Book Cover tipkovnicu s novim, intuitivnim funkcijama i dužim touchpadom donosi osjećaj malog računala.

Samsung Galaxy Tab S7
Samsung Galaxy Tab S7

Na ovaj Android 10 tablet po prvi puta stiže i popularna aplikacija Clip Studio Paint za crtanje koja će svim dizajnerima i korisnicima iz kreativne industrije pružiti vlastiti platno za crtanje čim se prvi put uključe uređaji. Za one koji se bave društvenim mrežama, tu je i aplikacija Canva s više od 200 ekskluzivnih predloška za izradu fantastičnih objava.

Samsung Galaxy Tab S7 s baterijom kapaciteta 8000 mAh i Galaxy Tab S7+ s 10.090 mAH, uz podržano brzo punjenje snagom od 45 W u Hrvatsku stižu tijekom kolovoza u Mistično crnoj, Mistično srebrnoj i Mistično brončanoj boji.

Samsung Galaxy Tab S7
Samsung Galaxy Tab S7

Što se tiče memorije, tableti dolaze u izvedbama 6 GB RAM + 128 GB interna memorija i 8 GB RAM + 256 GB interna, uz proširenje microSD karticama do 1 TB. Prednja kamera nudi 8 megapiksela, a stražnja dvostruka 13 + 5 megapiksela.

Cijena za tablet Samsung SM-T970 Galaxy Tab S7+ 12.4″ 5G je 8.599 kuna.
Cijena za tablet Samsung SM-T970 Galaxy Tab S7+ 12.4″ WiFi je 6.999 kuna.
Cijena za tablet Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 11″ je 6.299 kuna.
Cijena za tablet Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 11″ WiFi je 5.499 kuna.

Samsung Galaxy Tab S7+
Samsung Galaxy Tab S7+
Samsung Galaxy Tab S7
Samsung Galaxy Tab S7