Pametni sat s provjerom zasićenosti kisikom

blank

Samsung Galaxy Watch3 je pametni sat koji čuva zdravlje tijekom treninga i wellnessa, a pomaže i u slučaju težeg fizičkog pada

Najnoviji Samsungov pametni sat Galaxy Watch3 u biti nema nasljednika jer ne postoji model Galaxy Watch2 dok je prvi Samsung Galaxy Watch predstavljen prije dvije godine (u kolovozu 2018.).

Novi smartwatch iz Samsunga namijenjen je za održavanje rutine, osobne kondicije i zdravlja. Izgrađen je od najkvalitetnijih materijala te tanjom verzijom popularnog rotirajućeg okvira Galaxy Watch3 donosi luksuznost i ugodnost za nošnje tijekom cijelog dana i noći.

blank

Provjera vlastite zasićenosti kisikom tijekom treninga i wellnessa moguća je uz Blood oxygen (SpO2) mogućnost. U slučaju težeg fizičkog pada, Galaxy Watch3 će ga detektirati i poslati SOS notifikaciju odabranim kontaktima kako bi se odmah osigurala pomoć.

Uz pomoć alata za analizu trčanja korisnik dobiva trenutne informacije tijekom jogginga te popratne izvještaje koji će pomoći u poboljšanju kondicije i smanjenju potencijalnih ozljeda dok se
potrošnja kisika mjera VO2 analizom podataka o potrošnji kisika. Korisnik može unutar četiri
zida kreirati i vlastiti fitnes studio uz pomoć Samsung Health aplikacije koja sadrži zbirku od 120 različitih video vježbi putem pametnog sata.

blank

Sart je dostupan u dvije izvedbe, od nehrđajučeg čelika (u bojama Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic White) te u titan u boji Mystic Black. Također, nudi se u dvije veličine, od 45 i 41 milimetar. Model od titana je dostupan samo u verziji 45 milimetara.

Manji model ima ekran promjera 1,2 inča, uz 360 x 360 piksela rezolucije, a istu rezoluciju ima i veći sat s ekranom od 1,4 inča. U manji je smještena baterija kapaciteta od 247 mAh, dok veći ima bateriju kapaciteta 340 mAh.

blank

Sat pokreće Exynos 9110 čipset na taktu od 1,15 GHz, operativni sustav je Tizen 5.5, a radna memorija iznosi 1 GB. Interna je 8 GB. Na internet se sat spaja i preko LTE mreže, ako se odabere LTE verzija sata koji je vodootporan (5 ATM, IP68, MIL-STD-810G). Sat se spaja s pametnim telefonima s Android 5.0 i više, koji imaju minimalno 1,5 GB RAM memorije, a Apple iPhone mora podržavati iOS 9.0 i više (počevši od iPhone 5).

Cijena za Samsung Galaxy Watch3 još nije formirana, a u Hrvatskoj će biti dostupne ukupno četiri verzije ovog pametnog sata:
Samsung Galaxy Watch3 45 mm LTE
Samsung Galaxy Watch3 45 mm Bluetooth
Samsung Galaxy Watch3 41 mm LTE
Samsung Galaxy Watch3 41 mm Bluetooth

blank