5G za sve, uz TCL LINKZONE

blank

TCL uz različite pametne telefone, tablete, slušalice i naočale u ponudi ima i korisne 4G i 5G rutere za spajanje na internet

Bilo da radite na daljinu ili vam je potreban Wi-Fi na otvorenom svoju vezu ćete pojačati uz TCL LINKZONE 5G MW512. Njegova Sub-6GHz 5G pruža ultrabrzi internet u prijenosnom pakiranju, a zbog malih dimenzija (naročito širine) lako će stati u vaš dlan

Elegantan dizajn i intuitivni zaslon osjetljiv na dodir TCL LINKZONE 5G MW512 čine lakim za korištenje i ugodnim za oči.

TCL LINKZONE MW63
TCL LINKZONE MW63
TCL LINKZONE MW63
TCL LINKZONE MW63

Ako trebate pouzdan 4G Wi-Fi za svakodnevnu upotrebu TCL nudi LINKZONE MW63 s brzinama preuzimanja do 300 Mbps i brzinama slanja do 50 Mbps daje vam uredski osjećaj gdje god da radite. Ovo je prvo CAT6 mobilno Wi-Fi rješenje na svijetu s eSIM kompatibilnošću.

Zbog toga je lakše nego ikad prije mijenjati tarifne pakete i mobilne telekom operatore, bez odlaska u telekom centre ili naručivanja nove SIM kartice. Istovremeno se smanjuje i plastični otpad koji stvaraju tradicionalni SIM-ovi. Baterija će potrajati do 8 sati rada, uz spajanje do 32 uređaja i jednostavno upravljanje vezama preko aplikacije.

TCL Wi-Fi Mesh
TCL Wi-Fi Mesh

Tijekom Mobile World Congressa u Barceloni uživo smo vidjeli TCL Wi-Fi Mesh uz koji ćete uspješno pokriti cijeli svoj stan, kuću s dvije etaže, a dobro će doći i za iznajmljivanje apartmana turistima jer se preko jedne veze i više uređaja internetski signal može proširiti na veću kvadraturu.

TCL LINKKEY je USB dongle koji se koristi u komunikaciji M2M odnosno između strojeva, u raznim pogonima.

TCL LINKKEY
TCL LINKKEY

Čak 64 različita uređaja mogu se spojiti na TCL LINKHUB HH63 koji uz to nudi i elegantan dizajn koji će se uklopiti u svaki prostor i ruter više nikada nećete skrivati, ukoliko vam ne odgovara prema namještaju ili uz novi televizor. Spaja se na 4G mobilne mreže, omogućuje do 300 Mb/s pri downloadu, kompatibilan je s eSIM.

TCL LINKHUB HH63
TCL LINKHUB HH63