Dva nova tableta i nadograđena NXTPAPER tehnologija

blank

Tehnologija dodatno poboljšava svjetlinu zaslona, a novi tableti pružaju impresivno iskustvo gledanja, pojačano uz NXTVISION

TCL NXTPAPER 2.0

Beskompromisna svjetlina i odlična zaštita očiju karakteriziraju TCL NXTPAPER 2.0. Mali povratak u prošlost: kako se prosječno dnevno vrijeme pred ekranom povećava TCL je u 2021. razvio NXTPAPER kako bi osigurao da korisnici mogu raditi i uživati u zabavi bez ugrožavanja zdravlja očiju.

Zahvaljujući softverskim i hardverskim otkrićima novi TCL NXTPAPER 2.0 je do 150% svjetliji od originala, uz 500 nita osvjetljenja, kako bi korisnici mogli uživati u kristalno čistim zaslonima čak i pod najjačim suncem.

blank
TCL NXTPAPER 2.0

Pazilo se i na TÜV razine smanjenja plave svjetlosti, a sve to uz zadržavanje prirodne boje i dubokog kontrasta zaslona.

Oznaka TCL NXTPAPER 2.0 znači da su TCL NXTPAPER uređaji sada još lakši za korištenje pri jakom svjetlu zahvaljujući tehnologiji zaslona protiv odsjaja koja uključuje višeslojnu zaštitu zaslona – raspršuje svjetlost umjesto da je mijenja. Osim toga, integrirani svjetlosni senzor automatski prilagođava temperaturu boje, dodatno štiteći oči tijekom dulje upotrebe.

TCL NXTPAPER 11

Uz pomoć NXTPAPER 2.0 tehnologije novi tablet TCL NXTPAPER 11 nudi ugodno iskustvo gledanja u svim uvjetima ili kutovima. Čak i dok ga gledate sa strane. Njegov 11-inčni 2K zaslon pruža vizualne prikaze vrhunske kvalitete, dodatno poboljšane AI Boostom za oštra, impresivna iskustva zabave.

Uključujući mnoštvo značajki produktivnosti TCL NXTPAPER 11 pomaže u ravnoteži rada i zabave. Obavljajte videopozive s prednjom širokokutnom kamerom od 8 MP i jasno ćete čuti zvuk preko četverostrukih zvučnika i dvostrukih mikrofona.

TCL NXTPAPER 11
TCL NXTPAPER 11

TCL-ovo jednostavno korisničko sučelje olakšava obavljanje više zadataka – samo upotrijebite Split Screen ili značajku Plutajućeg prozora da dobijete osjećaj dvostrukog zaslona.

TCL NXTPAPER 11 sigurno će se svidjeti onima koji više vole tvrde uveze i bilježnice od e-čitača. Premaz zaslona od nanokemijskog materijala i T-pen olovka s niskom latencijom s osjetljivošću na pritisak od 4096 razina nudi realističan i gladak osjećaj poput papira i olovke prilikom bilježenja ili crtanja. Uparen s TCL NXTPAPER načinom čitanja koji oponaša efekt sivih tonova papirnate knjige, TCL NXTPAPER 11 je savršen za tradicionaliste i entuzijaste tehnologije.

Sve to podržava ogromna baterija od 8000 mAh koja vam daje samopouzdanje da povećate svoju produktivnost ili se dulje opustite. A ako vaši drugi uređaji sve to ne mogu pratiti obrnuto punjenje koje pruža TCL NXTPAPER 11 znači da nijedan vaš uređaj neće ostati bez energije kada vam je najpotrebnija.

Cijena za TCL NXTPAPER 11 je od 249 USD. U prodaju u Europi stiže u svibnju 2023.

TCL TAB 11

blank

Bilo da se radi o zasluženoj pauzi nakon učenja ili opuštanju nakon napornog dana na poslu, uživajte u zabavi na jasnom 11-inčnom 5:3 2K zaslonu modela TCL TAB 11. Pruža iskustvo kao u kinu s oštrijim detaljima i bogatijom bojom, a sve to po još nižoj cijeni od TCL TAB 10s.

Zahvaljujući omjeru zaslona i tijela od 85% i tehnologiji TCL NXTVISION, TCL TAB 11 pruža prekrasnu kvalitetu slike uz smanjenje plave svjetlosti za zaštitu zdravlja očiju. Pokreće ga 4 GB RAM-a i podržava do 128 GB pohrane optimizirane za performanse, čime TCL TAB 11 drži korak s vašom kreativnošću.

Stvarajte umjetnost uz osjetljivu T-pen olovku s niskom latencijom koja se može pohvaliti s 4096 razina osjetljivosti kako bi vaš dizajn oživio. Snažna baterija od 8000 mAh znači da se, kada dođe inspiracija, možete usredotočiti na posao, bez prekida za punjenje, a kao bonus nudi obrnuto punjenje za druge uređaje.

TCL TAB 11 dostupan je u LTE i Wi-Fi verzijama nudeći opcije za one koji se trebaju povezati bilo gdje, bilo kada i one koji više vole uživati u zabavi iz udobnosti vlastitog doma. Cijena za TCL TAB 11 je od 179 USD, a bit će dostupan u prodaji od svibnja 2023. dok će LTE verzija biti dostupna po cijeni od 209 USD.

TCL TAB 11 LTE
TCL TAB 11 LTE

blank

blank
TCL TAB 11

blank blank