66 predavanja na 14. Advanced Technology Daysima

blank

Dvodnevna konferencija Advanced Technology Days okupit će više od 500 IT stručnjaka.

Početkom prosinca (5. i 6. prosinca 2018.) u Zagrebu će se održati 14. po redu konferencija Advanced Technology Days, a tijekom dva dana moći ćete poslušati zanimljivih 66 predavanja u pet dvorana. Objavljen je raspored Advanced Technology Daysa.

Sadržaj konferencije posljednje dvije godine kreira IT zajednica uz podršku Microsofta kao sponzora pa sudionici mogu očekivati top tehnološke i najaktualnije teme, ali i mnogo primjera iz domaće IT prakse iz kuta domaćih stručnjaka. Na konferenciji gostuju i brojni regionalni tehnološki stručnjaci, a ove godine na ATD pozornici naći će se čak 64 predavača.

Sudionike očekuje pet potpuno novih programskih smjerova (DevOps, Data, Hybrid, Trends i Business IT) – više od 500 pripadnika IT zajednice moći će naučiti više o Microsoft tehnologijama, prodiskutirati o ključnim tehnološkim buzzword temama, razmijeniti iskustva iz prakse te se družiti s kolegama.

Na okruglom stolu „GDPR – godinu dana poslije“ Igor Pavleković (Microsoft) će moderirati raspravu na kojoj će panelisti prokomentirati koliko su posla hrvatski IT stručnjaci imali s implementacijom tehnoloških rješenja koja omogućavaju brzu i efikasnu primjenu Uredbe za zaštitu osobnih podataka i u kojoj mjeri su uopće hrvatske tvrtke poduzele korake da svoje poslovanje usklade s Uredbom koja je na snagu stupila 25. svibnja.

Vedran Kesegić (Enghouse Interactive) će tijekom predavanja Deep SQL Show sudionike upoznati sa magijom SQL servera pomoću nekoliko eksperimenata. Luka Kladarić održat će predavanje Tech bankruptcy: Looking back on a decade of bad decision making, a Luka Perne (Microsoft) objasnit će kako zaštititi Hyper – V okruženje uz pomoć Azure Site Recoveryja na svom predavanju Protecting On-premises Hyper – V environment with Azure Site Recovery. To su tek neka od 66 konferencijskih predavanja.